Dámy a páni, nastal čas posledného zápasu Andrésa Iniestu v drese FC Barcelona. Po tom, čo sa s klubom rozlúčil v útrobách Camp Nou v piatok, na neho zajtra čaká i posledné stretnutie s fanúšikmi, a to všetko v rámci súboja s Realom Sociedad. 

Ernesto Valverde na zápas tridsiateho ôsmeho kola La Ligy Santander povoláva všetkých dostupných futbalistov svojho prvého tímu okrem Paulinha, ktorý dostal od trénerov povolenie na voľný víkend. V akcii rovnako tak neuvidíme zraneného Vermaelena a sankciovaného Sergiho Roberta

Kompletná nominácia

Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti a Yerry Mina.

Zdroj: fcb.es
Foto: fcb.es

Messinkko

6
2018-05-19 21:40:09

Celkom fajn... Normálka

mikimi122

7
2018-05-19 22:13:57

Ľudia, keď tak teraz pozerám, čo porobil rozhodca s Bayernom vo finále pohára, čo rozhodca mal ešte aj video asistenta, tak myslím na to, že aj keď bude v španielsku zavedený video rozhodca, tak nám to až tak nemusí pomôcť k tomu aby bola La liga a pohár spravodlivé. Vie niekto ešte, prečo v LM nie je video rozhodca?

Xavielmeastro

1
2018-05-19 22:48:24

A co take zle spravil ruka bola ale taka ze niekto by to odpiskal niekto nie a na zaver co chcel Bayern penaltu tiez to iste navyse 90 minute to by spravil len ten hajzel co piskal Real -Juve. Bayern si to prehral sam s vykonom ktory predviedol

mikimi122

2
2018-05-19 23:03:08

To akože penalty sa podľa teba máju pískať iba 85 minút. To je jedna z najväčších chýb akú môže rozhodca urobiť, že bude rozhodovať podľa času. Keď nie ruka, tak minimálne mal Bayern kopať penaltu-tam vôbec netrafil loptu, ale asi Martinezove chodidlo. Toto bolo oveľa jasne na odpískanie ako to s Benatiou a Vazquezom v spomínanom zápase a toto s Bayernom ešte rozhodca videl 2 krát. A rozhodujúci je aj stav, keby neodpískal v zápase Juve-Real, tak by sa hralo predĺženie a vyhral by lepší. Keby aj dnes s Bayernom odpískal penaltu, ktorá aj mala byť, tak by sa hralo predĺženie a vyhral by zase ten lepší.

el_dominiko

6
2018-05-20 00:50:45

Iniesta by si zaslúžil vlastnú uličku slávy

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.