Prezident FC Barcelona Josep María Bartomeu sa pre stanicu Catalunya Radio zúčastnil programu El Matí, v ktorom analyzoval všetko dôležité v tábore blaugranas

Antoine Griezmann

"Voči futbalistom, ktorí hrajú v iných tímoch, prechovávame plný rešpekt. Rovnaké je to aj v jeho prípade, o prípadných prestupoch však hovoriť nebudeme až do prvého júla. Týka sa to ako Griezmanna, tak aj ktoréhokoľvek iného hráča či družstva."

Prestupy

"V Barce sa tvrdo pracuje. Nemôžem vám teraz povedať, čo sa podarilo Pepovi Segurovi a jeho ľuďom, no verte mi, culés môžu byť pokojní. Všetkým z nás by sa predsa páčilo, keby v našom kádri boli len tí najlepší futbalisti, no kúpiť nemôžeme všetkých a naša ekipa je fantastická už teraz. Dokazujeme to všetkými tými rekordami a titulmi, no v prvom rade skvelou hrou, ktorú sme predvádzali počas celej sezóny."

"Koncentrujeme sa na nasledujúci ročník. Máme za sebou sezónu plnú úspechov, ale chceme sa zlepšovať aj tak. Všetko sa to začne po prvom júli, teraz ešte žijeme basketbalom a halovým futbalom. Pred nami je navyše Svetový šampionát, ktorý mení celú situáciu."

Iniesta

"V Barce má doživotný kontrakt a vráti sa, keď sa skončí táto jeho nová životná skúsenosť. Neviem, či to bude už o rok, no osobne si myslím, že ešte nie, hoci rozhodnutie bude napokon len a len na ňom. Osobne si myslím, že nám ešte mal čo ponúknuť, do klubu sa však vďaka svojej zmluve ešte vráti ako tréner."

"Je nenahraditeľný, nemá nástupcu. Nájsť hráča, ktorý bude zastávať jeho pozíciu, bude veľmi, veľmi náročné."

Busquets

"Hovoriť o jeho plate v tejto chvíli nemôžem, no myslím si, že keby sme sa pozreli na konkrétne čísla, tvrdenie, že zarába menej ako Coutinho, ako sme sa niekde mohli dočítať, pravdivé nie je. Každopádne, je to nesmierne dôležitý futbalista a i keď vám nemôžem prezradiť, čo v jeho prípade plánujeme, pre našu hru je rozhodujúci a chcú ho fanúšikovia aj hráči."

Messi

"V klube má zmluvu do roku 2021, osobne avšak dúfam, že s nami kontrakt predĺži, pretože ide o hráča, ktorý je z roka na rok ešte lepší. Prednedávnom sa nám upísal na ďalšie štyri roky a teraz má ešte tri pred sebou. Či s ním podpíšeme podobný kontrakt ako s Iniestom, teda na doživotnej báze? Myslím si, že Leo je s nami spätý do konca života už teraz, pretože mal mnoho ponúk, aby odišiel, no nikdy o prestupe nerozprával. Je tu od svojich dvanástich rokov, ide o muža jedného klubu a dúfam, že u nás ostane navždy, pretože keď raz skončí s futbalom, bude to v pozícii najlepšieho reprezentanta klubu."

Zdroj: sport.es
Foto: md

Tattomajster

18
2018-05-23 20:31:20

Len si spomenme ako sme vsetci a vratane mna nadavali na vedenie a zvlasť na Bartomeua. Ked skoncilo to spackane prestupove obdobie tak len malo kto z nas veril ze to Barto ustoji a cuduj sa svetu, nastal nejaky zazrak a od prveho zapasu nevej sezony to bola spanila jazda co sa hlavne výsledkov tyka. Predvedena hra niekedy nebola TOP ale vyhravalo sa a vsetci boli spokojny. Zaklincovali to prestupom Coutinha a vsetci boli spokojny, nikto asi ani nepomyslel aby vypadlo vedenie a spol. Ale Barto mal stastie ze ma v tyme hraca s menom Messi. To on bol klucovy a dovolim si tvrdit to on mu urzal stlolicku, lebo povedzme si narovinu. Ak by sa sezona zacala zle tak ten tlak na Barta by bol neskutocny.

Teraz dufam v lete min prichod Griezmana, co by malo zas vacsinu Cules uspokojit a vsetci sa budeme tesit na novu sezonu.

Vendeta

11
2018-05-23 21:26:07

Mna osobne v dobrom šokoval prestup Coutinha. To že ho dokáže vedenie priviesť a ešte v zime bolo užasné. Aj ja som nadával na Barta, hlavne koli rpestupu Paulinha ale obidvaja ma presvedčili o tom že som sa v nich mýlim.

čo sa týka prestupu Coutinha bol to moj vianočný darček ktorý mi prišiel o čosi neskor

Imritta

-15
2018-05-23 21:10:37

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Messinkko

8
2018-05-23 21:28:27

(Pre Admina) Viem že nie je jednoduché ovládať takúto skvelú stránku ale nedajú sa takéto "reklamy" vypnúť ?

GabrielSVK

0
2018-05-23 21:47:12

Kua, väčšina chcete Griezmana a čo ostatní hráči? Však je tam ešte Paco a Dembelé, navyše v zálohe máme Paulinha, Denisa Suaréza, ktorí môžu hrať aj vpredu, kde by sa našlo miesto pre Griezmana? Je to skvelý futbalista, ale neviem, kde by hral...

gulio

2
2018-05-24 16:46:16

No predsa v útoku!!!

okbor

10
2018-05-23 22:28:32

Nie že by som teda oné. Idem na stránku a pozerám FC Barcelona vs. Tottenham Hotspur FC 4d 6h 43 m 35s do zápasu. Aj by som si pozrel fajný zápas, ale potom vidím, že to je International Champions Cup 28. 7. 2018. A spomenul som si taký bradatý vtip: "Sovietske hodinky Raketa. Najrýchlejšie hodinky na svete".

Natalissa

-1
2018-05-24 20:45:39

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.