Skutočnosť, že sa stal novým športovým riaditeľom FC Barcelona Eric Abidal, bývalý futbalista blaugranas David Villa uvítal. 

Po tom, čo sa skončilo stretnutie medzi jeho New Yorkom City a futbalistami Atlanty, v ktorom sa zrodila remíza pomerom 1:1, poskytol novinárom katalánskeho denníka Mundo Deportivo krátky rozhovor David Villa. "Mám z neho [z Erica Abidala] nesmiernu radosť. Považujem ho za svojho veľkého priateľa a je pre nás stelesnením hodnôt, ktoré v živote mať porebujete. Je príkladom za to všetko, ako bojoval, veľkým vzorom," komentoval Astúrijčan. 

Villa pokračoval: "Fanúšikovia aj klub mu preukazovali svoju obrovskú následnosť a bolo zrejmé, že sa jedného dňa, a to už je jedno v akej pozícii, do Barcelony vráti. Je to muž zrodený pre futbal a aj keď ho zatiaľ nemôžem hodnotiť ako športového riaditeľa, prajem mu len to najlepšie," pokračoval.

Zápas medzi New Yorkom a Atlantou, duel prvého s druhým východnej konferencie americkej najvyššej futbalovej súťaže MLS, bol azda tým najlepším, čo sa vo svete futbalu dá na tomto kontinente vidieť. Spomínaný súboj sa skončil remízou 1-1 a spomeňme skutočnosť, že na trénerskej stoličke súperov Villovej ekipy sedí bývalý manažér Azulgranas Tata Martino.

Zdroj: md
Foto: md

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.