Aj napriek tomu, že Mohamed Salah je právom považovaný za kandidáta na víťazstvo v ankete Zlatá lopta, na Majstrovstvách sveta v Rusku sa najväčšia pozornosť bude sústrediť okolo tria Messi-Ronaldo-Neymar.

Ako Ronaldovi, tak aj Messimu sa na klubovej scéne darí priam rozprávkovo. Horšie je to s úspechmi v reprezentácii, kde obaja na veľký úspech stále čakajú. Pravdou zostáva, že z pohľadu trofejí je na tom lepšie Ronaldo, ktorý v roku 2016 s Portugalskom získal Majstrovstvá Európy. Titul Majstra sveta by však jedného či druhého nezmazateľne zapísal do futbalovej histórie.

Neymar na MS nie je pod takým tlakom, pretože ten sa do futbalového kolotoča vracia po trojmesačnej prestávke vynútenej zranením chodidla. Preto bude potrebovať čas, aby sa dostal do zápasového rytmu.

Všetci traja to však vo svojich reprezentáciách majú veľmi podobné - tieto reprezentácie sú postavené na nich. Argentína je na Majstrovstvách sveta len vďaka Messimu. V národnom výbere Portugalska ak neskóruje Ronaldo, tak mužstvo Fernanda Santosa má v útoku len málo kvality. Svetový šampionát je však často svedkom, že veľké mená, od ktorých sa očakáva veľa, tlak neunesú a pohoria.

Od Ronalda či Messiho sa to v Rusku neočakáva, pretože obaja podávajú stabilne dobré výkony aj na klubovej úrovni a keď je treba, mužstvo potiahnu. Samozrejme, dotiahnuť svoj tím na najvyšší stupienok nebude len tak.

Výkon Liverpoolu v Lige Majstrov môžeme označiť za senzačný a Mohamed Salah mal na tom veľký podiel. Fantastickú sezónu Egypťan zažil aj v Premier League, kde sa stal najlepším strelcom ligy. V každom prípade sa neočakáva, aby Egypt napodobnil Liverpool v Lige Majstrov na ceste až do finále. Hráči okolo neho nemajú takú kvalitu ako spoluhráči z klubu a navyše je veľmi ťažké si predstaviť, aby sa Egypt dokázal prebiť vôbec do vyraďovacej fázy.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

singo1

12
2018-06-11 09:29:42

Ja uz svoju hviezdu mam :)

Zmazaný užívateľ

17
2018-06-11 10:37:36

Peenaldo opat predvedie divadielko za ciarou a Kozak zo Skrtelom z neho pustia do gati

ximpp

16
2018-06-11 11:16:31

No bude to mít CR4 těžké, když nebude mít Marcela,Kroose,Modriče, Ramose, aby to za něj odehráli a on to někde doklepl.

LaBrie

7
2018-06-11 12:39:46

Verim a pevne dufam, ze to bude modrobielaa 10.......

tonio

-1
2018-06-11 13:42:17

hviezda bude z portugalska ;-)

KlidnyRMfanda

2
2018-06-11 15:16:36

Za mě - Mbappe zahvězdi; -)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.