Záložník reprezentácie Chorvátska poskytol rozhovor, v ktorom zdôraznil, že prvý zápas na Majstrovstvách sveta je neobyčajne dôležitý. Ivan Rakitič tiež hovoril o Modričovi, ktorého pochválil.

Modrič

"Pogratuloval som mu za všetko, čo dosiahol. Teraz sme na jednej lodi a máme spoločný sen, aby sme s reprezentáciou niečo dosiahli. Hrať s takými hráčmi ako on je cťou."

Prvý zápas na MS

"Sme si vedomí toho, aké dôležité je vyhrať prvý zápas na turnaji. Musíme urobiť všetko, čo bude v našich silách, aby sme Nigériu porazili. Nemôžeme zabudnúť na to, že je to silný tím a nemôžeme ho podceniť. Na trávniku musíme byť koncentrovaní. Všetci v nás veria a my si takisto veríme."

"Sme na šampionáte, aby sme zo seba dali všetko. Sme pripravení, tvrdo trénujeme a v tíme panuje skvelá atmosféra. Máme skúsenosti s hrou na veľkých turnajoch. V reprezentácii som začal hrať, keď som mal 19 rokov a teraz mám 30. Sme schopní zabojovať."

Reprezentácia Chorvátska nevyhrala prvý zápas na Majstrovstvách sveta od šampionátu vo Francúzsku v roku 1998. Na zápas proti Nigérii bude mať k dispozícii štyroch útočníkov: Kramarič, Perišič, Mandžukič a Rebič. Zápas je na programe už dnes o 21:00.

"Tréner musí rozhodnúť a na stretnutie pre nás nájsť najlepšie rozostavenie. Možností je veľa."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.