Island sa na Majstrovstvách sveta postaral o prvé väčšie prekvapenie, keď v zápase proti Argentíne dokázal uhrať remízu 1:1. Albicelestes pritom mali šance na to, aby zvíťazili, no lopta nechcela padnúť do siete. Šťastie nemal ani Leo Messi, ktorý nepremenil pokutový kop. Jeho spoluhráč Sergio Aguero sa ho však zastal. Viac prezradil v rozhovore pre TyC Sports.

Na úvod šampionátu len remíza

"Prvý zápas je vždy najzložitejší. Každý proti nám chce hrať. Island bránil; jediné šance na skórovanie si vytvoril po štandardných situáciách alebo po odrazených loptách. Myslím si, že remízu oslavovali ako víťazstvo."

Messi nepremenil penaltu

"Leo ukázal, že je človek. Podporujeme ho. Mal len zlý deň, ale vieme, že o víťazstvo sa nám môže postarať kedykoľvek počas zápasu. Dúfam, že v ďalšom zápase proti Chorvátsku bude lepší."

Reakcia Javiera Mascherana v mixzóne

"Musíme ísť ďalej. Všetko len začalo, nemôžeme pripustiť, aby sme upadli. Použili množstvo hráčov na bránenie a nebol to náš najlepší deň. Mali len jeden a pol šance za celý zápas a skórovali."

zdroj: espn.co.uk
foto: espn.co.uk

MiskoTM

top komentár
44
2018-06-17 09:40:01

Messi to mal ovela tazsie ako v ostatnych zapasoch velmi dobre ho branili zdvojovali strojovali stale mu niekto stal za chrbtom no aj tak odohral dalsi genialny zapas len skoda ze to ludia nevidia, kazdy len vidi to ze nedal gol a penaltu

Pisterko26

7
2018-06-17 13:06:48

Pri pozeraní toho zápasu som mal pocit, že Island trénuje mourinho.

quentin

2
2018-06-17 19:02:15

Ja si skôr myslím, že záloha aj útok sa vyslovene spoliehali na to, že Leo pôjde až k brankárovi, urobí dve, tri sóla cez celé ihrisko a zápas je vo vrecku. Celé zle.

123456

3
2018-06-17 19:02:32

"Dúfam, že v ďalšom zápase proti Chorvátsku bude lepší." ??????????????????????

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.