Harry Kane pokukuje po tom, aby sa stal najlepším hráčom sveta. Výzva je pritom jasná: prekonať Cristiana Ronalda a Lionela Messiho.

Krôčik k tomu reprezentant Anglicka urobil v zápase proti Tunisku, kde dvojicou gólov svojmu tímu zabezpečil nesmierne cenné víťazstvo. K tomu, aby porazil Messiho a Ronalda, je však ešte veľmi ďaleká cesta. Kane ale výzvu prijal.

"Chcem niečo dokázať aj na veľkom turnaji, chcem patriť medzi najlepších na svete a jedinou cestou ako to dokázať je predviesť dobrý výkon na veľkom turnaji a v ťažkých momentoch. V priebehu mojej kariéry som musel ľuďom veľa dokazovať a rád sám sebe dokazujem, že som toho schopný. Najlepším na svete je Ronaldo, je tam spolu s Messim, ale výzvou je patriť medzi nich. Nedávajte si žiadne limity, nikto by to nemal robiť. Nevedel som sa dočkať toho až vybehnem na veľký turnaj a predvediem sa."

zdroj: irishexaminer.com
foto: irishexaminer.com

Grent

5
2018-06-20 09:14:53

Anglicko hralo celkom pekny futbal a zda sa ze aj oni mozu pomyslat na dobry vysledok, predviedli zatial dobru hru narozdiel od viacerych favoritov .. Kane je skvely utocnik a silno predpokladam ze je to hrac ktoreho uvidime v Reale, podla mna hrac pre ich hru vhodny .. len to by bol asi koniec Ronalda ..

ombre

5
2018-06-20 11:43:29

Skôr Benzemu..

Grent

-3
2018-06-20 13:31:17

Ronaldo neprekusne aby bol v time niekto lepsi ako on

Zmazaný užívateľ

0
2018-06-20 15:41:03

To uz su teraz najmenej dvaja hraci

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.