Philippe Coutinho vyhlásil, že Brazília nie je závislá na Neymarovi. Ak ten proti Kostarike nenastúpi, reprezentácia Brazílie si poradí aj bez neho. Hviezda Kanárikov totiž v utorok nedokončila tréning mužstva. Problémom je opäť členok a nie je jasné, či bude trénerovi k dispozícii.

"Kvôli množstvu faulov, ktoré utrpel v zápase proti Švajčiarsku, cítil bolesti," uviedol hovorca brazílskej reprezentácie.

Prípadná absencia Neymara v zápase proti Kostarike však Brazíliu neznepokojuje. Coutinho uviedol: "V národnom tíme máme množstvo skvelých hráčov a každý jeden z nich má svoju vlastnú zodpovednosť. Ak si každý odvedie svoju prácu, tím porastie a bude hrať dobre. Protagonistom v jednom zápase môže byť jeden hráč, v tom ďalšom iný, ale najdôležitejšou vecou je tím."

Hráč FC Barcelona však verí, že Neymar sa k tímu pripojí čo najskôr. Predsa len sa zápasy vyhrávajú jednoduchšie s Neymarom: "Neymar je jedným z najlepších hráčov na svete a mať ho v tíme je veľkým plus. Keď je na trávniku, veľmi nám pomáha. Je pre nás veľmi dôležitým hráčom."

zdroj: skysports.com
foto: skysports.com

jokerito

4
2018-06-20 09:42:22

Bohužial bolo vidno aj v tom zápase, že nie je úplne fit...

romandinho

30
2018-06-20 10:35:06

teatralnost, frajerinky,vypytovanie si faulov za kazdu cenu , prehnane drzanie lopty a nakoniec tie tie účesy z dielne ''wifon'' mu bohuzial uberaju na atraktivite a respekte, pritom by stacilo si tie neduhy ustrazit a ma na to byt verejne respektovanou a obdivovanou futbalovou ikonou . Vid Leo...

bulldozer

4
2018-06-20 10:55:43

Ma to blbe, uz mu nikto neveri ani ked sa zrani, superi ho tam dolamu a on pri tom este vyzera ako simulant. I minule ked ho odnasali na nositkach, tak s nim hadzali ako s vrecom zemiakov a on sa tam len zvijal od bolesti so zlomenou chrbticou.

Cingi

12
2018-06-20 11:10:20

keby padám toľko krát, z takých výšok, do akých sa chlapec vyhadzuje, tiež by som bol zranený... Ani Sotomayor neskakal tak vysoko

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.