La Roja dnes večer nastúpi na svoj druhý zápas na Majstrovstvách sveta v Rusku. Tentokrát bude súperom národného výberu Španielska Irán. Ten je outsiderom skupiny, kde o postup aspoň podľa papierov má bojovať práve Španielsko s Portugalskom.

Očakáva sa teda, že Španieli dnes získajú tri body a tomu napovedajú aj predzápasové prognózy stávkových kancelárií, ktoré vysoko favorizujú práve La Roju. Kurz je len 1,25 a ten sa veru neoplatí, pretože viacero favoritov na týchto MS v Rusko vyhorelo. Riziko je vysoké. Skúsiť ale môžete stávku na počet gólov v zápase 3 a viac s kurzom 1,95. Viac inšpirácie nižšie.

Ak hovoríme o zostavách - v bráne Španielska sa predstaví opäť De Gea. Chyba zo zápasu proti Portugalsku na tom nezmení nič. V podstate ani v zostave Španielska by nemalo dôjsť k výraznejším zmenám. Španieli odohrali dobrý prvý zápas, remizovali len kvôli tomu, že Ronaldo mal svoj deň a De Gea nemal.

Pohľad denníka Sport

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Cingi

12
2018-06-20 12:56:03

len tak mimo témy, ake zaujímavé čítanie: https://profutbal.sk/...

LaBrie

8
2018-06-20 13:38:45

Zaujimavy pribeh, clovek vela raz nevie, co stoji napr. futbalistu vypracovat sa na svetovu uroven. A chalani, co maju vsetko si to nevazia a myslia si, ze vsetko pojde same, len preto ze su bohati.....

LaBrie

8
2018-06-20 13:42:23

Napriklad aj vo filme Pele je vidiet z akych chudobnych pomerov pochadzal a co vsetko musel on aj rodina obetovat, aby mohol hrat futbal. Z takychto ludi, ktori vysli z biedy a museli si vsetko tvrdo odmakat byvaju vacsinou najlepsi sportovci....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.