Andrés Iniesta sa pred zápasom proti Iránu objavil na tlačovej konferencii. Legenda FC Barcelona uviedla, že Španielsko ku každému zápasu pristupuje ako k finále. Takisto priznal, že jeho tím novému trénerovi dôveruje.

Individuality v tíme

"V kolektívnej hre sa počíta každá formácia od útočníkov, cez záložníkov až po obrancov, no nakoniec všetci musia pracovať spolu. Musíme nájsť rovnováhu, vedieť, kedy založiť presing a kedy sa stiahnuť do obrany. Po individuálnej stránke máme najlepších obrancov na svete a to v hre dáva isté garancie. Ale hra v ofenzíve aj v obrane je spolupráca celého tímu."

Prvé dni na Majstrovstvách, zmena trénera a prvé zápas

"Chceme to všetko nechať už za nami, pretože to bolo ťažká a nepríjemná situácia. Novému trénerovi veríme. Teraz sa sústredíme na nadchádzajúce zápasy. Prvý zápas nebol jednoduchý, ale ukázali sme, že dokážeme hrať dobre a takisto že máme charakter. Teraz nás čaká ťažký a nepríjemný zápas proti Iránu. Ak vyhráme, v skupine sa môžeme ocitnúť v dobrej pozícii."

Úloha v tíme

"Ak je niečo, čo náš káder charakterizuje, je to naša jednota. Väčšina hráčov sa dobre pozná, už spolu hrali. Navzájom si na trávniku veríme. Všetci ideme tým istým smerom a bojujeme spolu. Sústredíme sa výlučne na športové otázky."

Posledné Majstrovstvá sveta

"Športovci vždy mieria najvyššie a v tomto prípade je to opätovný titul z mundialu. Vieme, že ide o ťažkú úlohu, kde sa vyžaduje obrovské úsilie, preto sa nepozeráme priveľmi dopredu a sústredíme sa na najbližší zápas. Dnes hráme ďalšie finále. Ak si zaslúžime postup, budeme myslieť na dôležitejšie veci."

zdroj: as.com
foto: as.com

Zmazaný užívateľ

5
2018-06-20 17:57:45

Preco je pre hracov barcelony takmer kazdy zapas finale? A preco v kazdom "finale" hraju ako keby to bol pripravny zapas?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.