Argentínsky tréner Jorge Sampaoli v stredu uviedol, že nie je férové kritizovať stále len Messiho. Zakaždým, keď Argentína nevyhrá zápas, na vine je Messi. Podľa Sampaoliho to však nie je dobré.

Tak sa aj stalo po zápase proti Islandu, v ktorom Albicelestes len remizovali 1:1. Prišli o dva body a kritika sa zniesla na Messiho. Zápas však vyzeral tak, že hoci sa Messi snažil, jeho spoluhráči mu vôbec nepomáhali. Ak bol problém, nahrali loptu Messimu nech niečo vymyslí. To neviedlo nikam. Sampaoli si je toho vedomý a Messiho bráni.

"Ak vyhráme, vyhrá každý, ale ak prehráme, ľudia stále obviňujú Messiho. Myslím si, že voči nemu to nie je férové. To je príliš veľká zodpovednosť na jednom hráčovi. Ja si zoberiem za vinu to, že nepremenil pokutový kop. Je jedným z najlepších hráčov na svete..., ale jeden hráč nemôže byť zodpovedný za prehru celého tímu."

Argentína sa už dnes večer predstaví v druhom zápase na Majstrovstvách sveta 2018 a to proti Chorvátsku. Albicelestes potrebujú vyhrať, pretože v prvom zápase proti Islandu získali len jeden bod, kým Chorváti nad Nigériou vyhrali 2:0.

zdroj: fft
foto: fft

2015treble

23
2018-06-21 09:20:40

Obviňujú najmä Teba čo dokazuješ zo zostavou...

Jhonys

17
2018-06-21 10:42:28

Ne, obviňují opravdu jen Messiho. Mám pocit, jak kdyby drtivá většina lidí (a to včetně českých předních novinářů a různých expertů) si myslela, že za Argentinu hraje pouze Messi a ten jim to celé vyhraje. Ostatní v podstatě jakoby v tom týmu ani nebyli. Veškerá kritika za fotbal pomalu až po počasí jde na Lea. Nechápu to. Na ČT ve studiu snad každý den probírají penaltové selhání Messiho a srovnávají to se všemi možnými hráči z jiných týmu. Tohle je podle mě úplně mimo a u žádného jiného týmu se to neděje a není ani nijak racionální, aby se to dělo právě u komentářů směrem k Argentině.

barcelonista29

15
2018-06-21 12:16:11

Neboj Jhonys, aj my máme takých expertov na RTVS :D jeden z nich Marko, povedal, že Messi si žiada, aby išla každá akcia cez neho :D naopak Ronaldo, dá priestor na realizáciu aj spoluhráčom :D dobre ma pobavil.

pedo

4
2018-06-21 12:58:54

Presne ako hovoríš. Aj ja som tu jeho nemiestnu poznámku zachytil. Samí odborníci.

jokerito

12
2018-06-21 09:24:13

Tak dnes vyhrajte a zavrite im huby !

adel

0
2018-06-21 16:16:19

hlavne by si mal sampaoli uvedomiť prečo to tak je.....ked aj on do nemoty opakuje že messi nas privedie k titulu, ...on je hrač ktory ked sa rozhodne tak sam vyhra zapas atd atd.....tak potom jasne že to tak dopadne.....hlavne to čo ale povedal je blbosť lebo tak ako aj tu na stranke a skoro vsade okrem argentíny to vyzera že ....vsetci su na vine len leo nie.....a v tom ja vidim najvatší problem argentíny....dnes da leo hatrick a bude

emiliano

1
2018-06-21 22:19:14

Dlho som to nechápal, ale už fans Argentíny chápem - tak slabo hrať na MS, ako Leo, to je neskutočné, to nie je naj. hráč sveta, to je hanba. V 1.polč. mal jeden šprint a asi 3 poklusy, zvyšok odchodil. Ostatní behali, on chodil, každý čakal na nejakú genialitu, on chodil. Jeden z najslabších na ihrisku, žiadne emócie, pripadál mi ako autista, ktorý sa občas prebudí, tak slabo hral aj proti PSG, Juve v LM. Stratil moje sympatie, podľa mňa nezvláda dôležité zápasy, je použiteľný len na ligu. Ronaldo má loptu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.