Gerard Piqué po víťazstve nad Iránom komentoval aktuálne témy súvisiace s reprezentáciou či FC Barcelonou.

Výpovede viceprezidenta FC Barcelona

"Nech mi zavolajú, aby sa porozprávali. Moje číslo majú a vedia, kde je šatňa."

100 zápasov v reprezentácii

"Som šťastný, pretože reprezentácia je veľmi dôležitá časť mojej kariéry. Od debutu v mládežníckom kádri uplynulo už 15 rokov."

Reprezentačná budúcnosť

"Rozhodol som sa, že z reprezentácie odídem v ten pravý čas. Ide o premyslené rozhodnutie a je normálne, že sa tak stane. O tom netreba premýšľať. Teraz je podstatné sústrediť sa na to, aby som po šampionáte z reprezentácie odišiel ako Majster sveta."

Nasledujúci zápas

"K postupu do osemfinále nám ešte trochu chýba, ale podstatné bolo, aby sme vyhrali. V ďalšom zápase chceme získať lepší výsledok ako Portugalsko a postúpiť z prvého miesta."

Neuznaný gól po zásahu VAR

"Čiarový ukázal, že bol ofsajd a VAR to potvrdil. Bez toho systému by ofsajd bol tak či tak odpískaný."

Problémy v obrane

"Ak cez hodinu útočíte na mužstvo, ktoré sa len bráni a podarí sa vám streliť gól, súper odrazu útočí vyššie a narobí problémy. Vtedy nie je zrejmé, či treba útočiť, či brániť a vlastne to sa nám pritrafilo."

zdroj: marca.com
foto: sport.es

Pisterko26

13
2018-06-21 12:12:21

Hneď prvá odpoveď, že vedia jeho číslo a vedia kde je šatňa ma úplne dostali. Veď z vedenia nikto nepríde do šatne až na Abidala, keďže všetci zhora sú v nemilosti.

Grent

11
2018-06-21 12:37:29

To len potvrdzuje vztahy mezdi vedenim a hracmi, vacsina vedenia by sa mala pomaly pobalit odist, nebyt hracov tak niesu nic ..

sid1

7
2018-06-21 12:56:42

Nechapem, ze pocas MS riesi niekto verejne takuto vec. Za prve hrac ma v hlave ine veci a za druhe odkazovat si veci cez media je isty sposob ako z blbosti urobit "kauzu"

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.