Modrić po výhre nad Argentínou zdôraznil, že v zápase bolo kľúčové eliminovať vplyv Lionela Messiho na hru. A to sa aj podarilo.

Všetko začal Caballero

"Rozdiel urobila naša tímová hra a to predovšetkým v druhom polčase, kedy sme sa dokázali udržať pri lopte. V prvom polčase, keď loptu mala Argentína, podarilo sa nám eliminovať situácie, kedy ju mal Messi. Messi je najviac nebezpečným hráčom. Všetko sa začalo v druhom polčase po chybe Caballera."

Modrić krotí eufóriu

"Nemali by sme myslieť priveľmi dopredu. Víťazstvo nám dodalo sebadôveru pred nasledujúcimi zápasmi a dúfam, že budeme schopní dokázať úžasné veci, pretože si to zaslúžime. Treba sa však vyhnúť eufórii, musíme zostať nohami pevne na zemi a sústrediť sa na nasledujúci zápas."

Slabý Messiho výkon

"Zopakujem to, čo som povedal pre chvíľou. Sme spokojní s našim spôsobom hry a aj s výsledkom, aký sme dosiahli. Argentína nehrala dobre, pretože my sme hrali dobre. Nechceli sme, aby mal Messi loptu a takto sme dokázali ohraničiť jeho kreativitu. Odohrali sme fantastický zápas a víťazstvo sme si zaslúžili."

Hlavný cieľ splnený

"Vyhrali sme dôležité stretnutie. Keď sme videli, s kým budeme v skupine, najdôležitejším cieľom bol postup. Teraz sme ho dosiahli. Zostáva ešte jeden zápas a potom sa pripravíme na osemfinále. Prvý cieľ sme dosiahli, ale nemali by sme strácať hlavu."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

messisko

-55
2018-06-22 12:38:36

Mali ste šťastie nič viac.

Ronaldinho123

top komentár
49
2018-06-22 13:08:04

Prepokladám, že to myslíš ironicky. Ak nie, potom ti chýba triezvy pohľad a zdravý úsudok.

bulldozer

18
2018-06-22 12:57:41

Este vypadne i spanielsko a budeme mat volnych hracov na superpohar. :D:D:D

Flp761

-4
2018-06-22 14:20:08

Obávam sa toho že dnes bude Island hrať na xko a posledné kolo doprajú Chorváti voľno svojim najlepším a Island to nejak dokope k výhre....

LaBrie

7
2018-06-22 17:32:06

Caballero si moze ruku podat s Kariusom a mozu ist spolu na pivo.....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.