Prvé dva zápasy na Majstrovstvách sveta Argentína neodohrala dobre. Zverenci Jorgeho Sampaoliho si však nakoniec postup do osemfinále šampionátu v Rusku dokázali vybojovať, keď v treťom zápase porazili Nigériu 2:1. Zo strany Albicelestes sme videli lepší výkon, stále však je čo zlepšovať. Vie to aj tréner Jorge Sampaoli.

Osemfinále proti Francúzsku

"Narazíme na tím, ktorý je kandidátom na titul, na skvelý tím, ktorý nám to nesmierne skomplikuje. Vieme, že ak chceme postúpiť, tak v tom zápase musíme hrať oveľa vyrovnanejšie. Ale ako som povedal pred týmto zápasom, čakalo na nás 5 finále, teraz sú to len 4."

Messi

"Na Messiho gesto voči mne som hrdý, pretože vie, akú vášeň voči futbalu prechovávam. To nespočetné množstvo ciest, ktoré som meral, aby som ho videl a náš spoločný sen prísť sem do Ruska. Messi hral napravo, aby sme mali troch hráčov na šírke ihriska a Messi sa k nim potom pripájal od čiary alebo zo stredu. Ak nemá loptu, Argentína trpí, pretože je to najlepší hráč na svete."

Výkon tímu potešil, najmä v prvom polčase

"Prvý polčas bol veľmi dobrý, dobre sme prechádzali do útoku, mali sme loptu, vytvárali sme si šance bez toho, aby Nigéria útočila. Mohli sme streliť viacero gólov, ale stav bol len 1:0, čo znamenalo, že mohli skórovať po jednej akcii. V prvom polčase sme ukázali našu kvalitu."

Skvelí fanúšikovia

"Ako by sme hrali v Argentíne, ten hluk bol fantastický. Bolo to výnimočné a tú výhru dĺžime im, pretože na to, aby boli s nami, vynaložili veľké úsilie. Povzbudzovali nás v hoteli, na štadióne..., takže ďakujeme."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

2015treble

25
2018-06-27 10:21:31

Striedanie Pavóna bolo dobré rozhodnutie, ale Meza? To je hráč, ktorý nevie prakticky nič oproti Dybalovi, nechápem prečo nehral. Proti Francúzsku asi dá zostavu takú istú ako včera, ale Franzúci sú veľmi ťažký súper, Dybala by mal hrať lebo Argentína bude mať problém útočiť. Šance sú 50 na 50, i keď Francúzi majú lepšie mužstvo, ale tento turnaj nehrajú to čo som od nich čakal, ale zápasy budú iné lebo tu už ide o všetko

sid1

8
2018-06-27 11:28:21

Ono problem bol skor, ze meza sa posral z tlaku, lebo fakt je ten, ze di maria nehral nic

quentin

3
2018-06-27 10:38:39

Aké gesto urobil Leo voči Sampaolimu, ktoré tak ocenil? Nepostrehol som, a to sledujem a čítam snáď všetko o MS.

One-Two

9
2018-06-27 11:25:58

Asi mu ukázal fuckera :D

Jhonys

3
2018-06-27 15:51:00

toho ukazoval Diego :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.