Paulinho Bezerra, najlepší hráč včerajšieho zápasu proti Srbsku, mimochodom držiteľ ocenenia, ktoré v predchádzajúcich dvoch dueloch Brazílie získal jeho spoluhráč z Barcy Philippe Coutinho, po stretnutí poslal pekný odkaz svojim kritikom. 

Futbalisti Brazílie si vo včerajšom súboji poradili s hráčmi Srbska a umiestnili sa v rámci svojej skupiny E na prvej priečke. Skóre pritom otvárala barcelonská linka Coutinho-Paulinho, keď prvý menovaný naservíroval bývalému hráčovi Tottenhamu skvelú prihrávku, po ktorej sa v dobrej pozícii nemýlil. Pre Paulinha išlo už o trinásty reprezentačný presný zásah. 

"Moja kariéra bola takáto vždy, je tu voči mne kritika, zatiaľ čo ja na ňu odpovedám svojimi výkonmi na trávniku. Snažím sa odvádzať svoju prácu, na druhej strane si však nevšímam to, čo sa píše v tlači, lebo vo veľkom počte prípadov tieto informácie pravdivé nie sú," vyhlásil Paulinho po skončení duelu. 

"Nepotrebujem sa ukazovať pred nikým, mám dvadsaťdeväť rokov a môj futbal už je všetkým známy. Najprv v Corinthianse, potom v Číne, no a teraz v Barce a reprezentácii."

Barcelonská "pätnástka" následne chválila svojho klubového i reprezentačného kolegu Philippa Coutinha. "Coutinho je fenomén, vravím to vždy. Je to futbalista neuveriteľnej kvality, ktorý diriguje tempo hry svojho tímu. Dnes mi poslal skvelú prihrávku, ktorú som dokázal zužitkovať na gól."

Aj napriek tomu, že bol v zápase nesporným protagonistom, Paulinho tvrdí nasledovné: "Jediné, čo ma zaujíma, je mužstvo. Pokiaľ nejaká anketa tvrdí, že som bol najlepším hráčom, je to fantastické, ale hlavným cieľom je umiestniť sa na prvom mieste, čo sa nám podarilo. Teraz sa musíme koncentrovať na iné plány," dodal.

Titeho zverenci sa v osemfinále predstavia proti Mexiku, ktoré vo svojej skupine F obsadilo druhé miesto. Pre zaujímavosť napokon dodajme, že na Svetovom šampionáte už nefigurujú úradujúci majstri sveta z Nemecka, ktorí skončili šokujúco na poslednej, štvrtej priečke a tím aj s Marcom Andrém ter-Stegenom už cestuje späť domov.

Zdroj: sport
Foto: sport

Pisterko26

34
2018-06-28 20:44:45

Čím to asi bude, že najlepšími hráčmi Brazílie v troch zápasoch boli z Barcelony?

Market89

13
2018-06-28 21:31:54

tím, že umíme nakupovat..

Rasticek

20
2018-06-28 21:37:27

Uvidime ci Paulinho bude s Coutinhom hrat spolu castejsie za Barcu. Podla mna si herne celkom rozumeju.

rominho

-2
2018-06-29 11:01:36

paulinha mam rad, ale nehral nic, tak ako v barce posledny pol rok. co sa brazilie tyka, firminho by mal hrat zaklad, namiesto jesusa. a experiment typu renato augusto by mal zostat sediet v cine, nie este na lavicke brazilie. dufam sa d. costa uzdravi, to bude pre selecao klucove.

Bachy

0
2018-06-29 12:15:58

Coutinho jasne dokazuje že záloha je pre neho úplne v pohode nech ho nestavia Ernesto na krídlo...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.