Umtiti a Messi na seba narazia v osemfinále. Hráči FC Barcelona, hviezdy svojich národných tímov na Majstrovstvách sveta v Rusku, sa proti sebe predstavia v nesmierne atraktívnom osemfinále medzi Francúzskom a Argentínou. 

Pred súbojom sa tak objavil Samuel Umtiti na tlačovej konferencii svojho družstva, pričom uznal, že súper Les Blues bude nesmierne obtiažny. "Veríme si. Poznáme svoje silné stránky a necítime strach. Najdôležitejšie je zvíťaziť, a tak aj keď ľudia nie sú spokojní s našou hrou, na výsledky sa nezabúda," povedal stopér. Francúzi na Svetovom šampionáte dva razy zvíťazili (proti Peru a Argentíne) a v zápase s Dánskom si pripísali remízu. Deschampsovi zverenci obsadili v skupine C prvé miesto. 

Big Sam následne rozoberal i svojho klubového spoluhráča Lionela Messiho. "Messi v tíme Argentíny rozhodnutia nerobí. O všetkom rozhoduje tréner, no Messi je hráčom, ktorý si zaslúži, aby bol vypočutý," komentoval na adresu špekulácií, ktoré hovoria o tom, že Leo prevzal u Albicelestes pozíciu manažéra.

Zadák následne pokračoval v rozoberaní kapitána blaugranas"Budem sa ho snažiť brániť čo najlepšie. Sme priatelia, avšak v sobotu... či chcem, aby môj priateľ odišiel ako porazený? Áno, tentoraz áno. Som hrdý na to, že sa to takto vyvinulo, pretože budeme hrať proti gigantovi. Toto osemfinále pre nás bude ako predčasné finále, Argentína sa môže bez problémov porovnávať s Brazíliou."

"Musíme si uvedomiť, že Messi má vo svojom tíme iných spoluhráčov, cíti iný tlak. Ja to však vidím tak, že je tam pre nich vždy, keď ho potrebujú. Argentína mala náročnú skupinu a Messi nemôže robiť všetko."

Dvadsaťštyriročný futbalista prezradil, že jeho snom bolo hrať po boku La Pulgy stále. "Príchodom do Barcelony som si splnil snov hneď viacero a hrať spoločne s ním bolo jedným z nich. Je to sympatický človek, neustále chce vyhrávať. Každý gól, každú akciu, všetko to robí pre svoj tím, a je to cítiť," konštatoval.

"Messi sa nemôže porovnávať s nikým," zakončil Francúz, ktorý sa s Argentínčanom stretne už v sobotu v Kazani v osemfinálovom súboji Majstrovstiev sveta 2018.

Zdroj: sport
Foto: sport

vondeylen

top komentár
42
2018-06-28 21:58:31

presne tak ..."messi sa nemôže porovnávať s nikým"...end of story..

kubakladno

6
2018-06-28 23:40:28

Diplomat. Vedle klobouk Umtiti

thomee

7
2018-06-29 08:01:39

@MeeTee: dva razy zvíťazili (proti Peru a Argentíne) -> namiesto Argentiny tam ma byt asi Austrália

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.