Skupinová fáza futbalových Majstrovstiev sveta v Rusku je za nami a je čas rekapitulovať. Rôzne portály ponúkajú svoj pohľad na najlepšiu zostavu základnej časti šampionátu. My sa pozrieme na výber portálov ESPN a potom aj Goal.com.

Portál ESPN trochu so zostavou prekvapil. Zvolil rozostavenie 4-4-1-1 a zaradil do nej aj Lionela Messiho. Nebyť Messiho, Argentína by sotva postúpila do osemfinále turnaja, ale Messi nežiari tak ako by mohol aj napriek tomu, že je jednoznačne najlepším hráčov svojho tímu. Poteší samozrejme prítomnosť Yerryho Minu, ktorý je skvelý v defenzíve, ešte lepší v útoku. Jeho góly totiž Kolumbii vystrieľali postup do vyraďovačky. Fantastické výkony podáva Philippe Coutinho, ktorý je najlepším hráčom Brazílie v doterajšom priebehu turnaja a do najlepšej zostavy základnej časti jednoducho patrí.

Portál Goal.com zostavu poňal inak ako renomovaný ESPN. Tento web zvolil rozostavenie 3-4-1-2. Aj Goal.com do zostavy zaradil Yerryho Minu z Kolumbie a Philippeho Coutinha z Brazílie, ale chýba Messi, ktorého nahradil Cristiano Ronaldo z Portugalska. Goal.com v tomto smere argumentuje gólmi, ktoré Portugalčan strelil. V útoku sa takisto objavil Harry Kane, s piatimi gólmi najlepší strelec Anglicka a aj celého turnaja.

Robin Olsen (SWE)

Diego Godín (URU) - Yerry Mina (COL) - Domagoj Vida (CRO)

Philippe Coutinho (BRA ) - N'Golo Kante (FRA) - Luka Modrič (CRO) - Hirving Lozano (MEX)

Isco (ESP)

Cristiano Ronaldo (POR) - Harry Kane (ENG)

zdroj: espn.co.uk goal.com
foto: sport.es

naqiria

15
2018-06-29 14:19:48

pokial dobre citam zostavy, asi ste sa trosku sekli. prva zostava od ESPN je zostava posledneho kola zakladnej casti. naproti tomu zostava od GOAL.com je za celu zakladnu cast. kedze napr. taky Banega hral zatial len 1 zapas za ARG

cescfabregas58

7
2018-06-29 14:29:06

Ano, je tam aj napisane “team of the round”

adel

1
2018-06-29 15:38:41

ale to len lukas hladal nejaku zostavu kde je aj leo ...hahaha

Zorrrro

12
2018-06-29 17:07:06

Mina to je ten ktoreho a chceme zbavit?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.