Ivan Rakitić, chorvátsky stredopoliar v službách FC Barcelona, sa dnes po tréningu v Roščine na severe Petrohradu objavil na tlačovej konferencii, kde hovoril hneď o niekoľkých témach. 

Luka Modrić, častokrát označovaný za najlepšieho hráča chorvátskej histórie

"Stopercentne súhlasím, Luka však nie je len skvelým hráčom, je to v prvom rade fantastický človek. Je to náš líder a nesmierne mu dôverujeme. Vždy je to obrovská výzva, keď mu čelím v Španielsku a nesmierne ma teší, že môžem hrať po jeho boku v reprezentácii."

Dánsko, osemfinálový súper Chorvátov

"Dánsko je výborný tím, ktorý zatiaľ na šampionáte neprehral. Sú kompaktní a dobre vedia, čo majú urobiť, aby odstavili súpera z hry. No a v prvom rade sa vyznačujú tým, že sú rýchli a nebezpeční v útoku."

Eriksen, hviezda Dánov

"Je to jeden z najlepších tvorivých hráčov v Európe a vyznačuje sa svojou skvelou formou už dlhšiu dobu."

Neymar

"Patrí medzi najlepších futbalistov na svete a na turnaji sa postupne zlepšuje. Vidíte na ňom, že postupne sa od svojho zranenia odosobňuje stále viac a viac a som si istý, že na šampionáte si jeho futbal ešte užívať budeme. Neymar patrí medzi mojich obľúbencov, vždy som ho chcel mať po svojom boku. Štýl jeho hry je unikátny, nepáči sa každému, avšak je to on, je to jeho hra a futbal si užíva, a tak, samozrejme, občas riskuje."

Yerry Mina

"Veľmi ma teší, že skóroval a Kolumbiu doviedol až do vyraďovacej fázy. Tento rok pracoval nesmierne tvrdo, zaslúži si len to najlepšie."

Zdroj: md
Foto: md

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.