Osemfinále majstrovstiev sveta v Rusku odštartuje hviezdnym súbojom Francúzska proti Argentíne. Zverenci trénera Deschampsa ovládli skupinu C, naopak Messi a spol. zachraňovali postup z „déčka“ až na poslednú chvíľu. Účasť v ďalšej fáze, po prvých dvoch nevydarených súbojoch, určite vliala Albicelestes nové sily. Bude to však stačiť na galského kohúta? Tipnite si a počas zápasu súťažte v live stávkach o slušnú porciu Netov!

Ako to vidia tipéri?

35 % borcov je presvedčených o výhre Francúzska (2,41), 41 % komunity tipuje remízu (3,16) a 24 % tipérov verí Argentíne (3,42). Čo očakávate vy?

Donalds vo svojej analýze napísal: „Argentína sa trápila vo všetkých dueloch skupiny. Proti Nigérii rozhodla až v 86. minúte, aj to s veľkým šťastím. Myslím si, že Francúzi budú viesť a potom to ich súper otvorí,“ verí vo výhru galského kohúta o dva góly stratég. Zveziete sa s ním pri kurze 5,37?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Messinkko

5
2018-06-30 12:52:57

Argentína - verím a modlím sa za teba

gabo

1
2018-06-30 15:20:50

Mat troch top kanonierov a využít len jedneho sa mi zdá na hlavu s

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.