Philippe Coutinho sa usmieval. Hráč FC Barcelona neskrýval po tom, čo jeho Brazília zdolala v osemfinále Svetového šampionátu pomerom 2-0 Mexiko, svoju eufóriu. 

Nemecko, Španielsko, Argentína či Portugalsko už z turnaja vypadli, to však nie je prípad Brazílčanov, ktorí zatiaľ potvrdzujú rolu jedného z favoritov na zisk triumfu. "Sme na Majstrovstvách sveta, dôležité je iba víťaziť, dostať sa do štvrťfinále, a to sa nám podarilo," konštatoval po stretnutí s Mexikom Philippe Coutinho.

Brazília nezačala ideálne, najmä v prvom polčase nedokázala okupovať loptu, po zmene strán ale podľa slov barcelonskej jedenástky zmenilo Selecao svoje plány. "Niekto spoza trávnika vníma to, čo sa na ňom deje, oveľa lepšie, a tak nám navrhol trénerský tím isté zmeny v postavení, vďaka čomu sme zlepšili svoju hru s loptou."

Futbalistovi Azulgranas sa zatiaľ na turnaji nesmierne darí. "Myslím si, že sme na dobrej ceste, skutočnosť, že si v útoku meníme pozície, nám dávajú širokú paletu možností. Vyhrali sme a sme šťastní," dodal jeden z kľúčových hráčov Kanárikov.

Zdroj: sport
Foto: md

Messinkko

11
2018-07-03 09:06:13

( Ževraj sme už podpísali Arthur a pripravuje sa aj Lenglet )

Messinkko

11
2018-07-03 09:45:51

Už je aj Lenglet

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.