Uruguaj vo štvrťfinále Majstrovstiev sveta v Rusku nestačil na Francúzsko a po prehre 2:0 sa so šampionátom lúči. Luis Suarez v rozhovore pre médiá hodnotil ako zápas, tak aj celý turnaj z pohľadu Uruguajčanov.

Griezmann vyhlásil, že je 'z polovice Uruguajčan'

"Pozrite sa, on nie je Uruguajčan. Je Francúz a strelil nám gól."

Absencia Cavaniho

"Jeho absencia bola pre nás v tomto zápase kľúčová, je to hráč najvyšších kvalít. V predchádzajúcom zápase strelil 2 góly. Hráči, ktorí hrali miesto neho sa veľmi snažili, dali zo seba všetko. To však nie je žiadna výhovorka."

Oscar Tabarez a jeho budúcnosť ako trénera Uruguaja

"Všetci vedia, aký je pre našu reprezentáciu dôležitý a takisto aj pre našu krajinu. Maestro pre nás urobil veľa a získal si náš rešpekt. Jeho prácu musíme oceniť a čakať na dobré zvesti."

Zápas proti Francúzsku

"Prvý gól sme inkasovali po štandardnej situácii. Francúzi využili našu chvíľkovú nerozvážnosť. V jednom z predchádzajúcich zápasoch sme tiež dostali gól po štandardnej situácii a teraz po strate lopty. Až do tejto chvíle bol zápas vyrovnaný. V druhom polčase sme sa stratu snažili dohnať, ale inkasovali sme druhý gól."

Mundial z pohľadu Uruguajčanov

"Vždy zo seba dáme všetko, snažíme sa hrať čo najlepšie. Môžeme samozrejme povedať, že sme zo seba mohli dať ešte viac, ale my sme naozaj išli naplno. Posledný zápas sme mohli zahrať lepšie alebo horšie, ale robili sme, čo sme mohli. Sme hrdí na oddanosť, úsilie a hrdosť, ktorú naša krajina prezentovala. Dostali sme sa medzi osmičku najlepších tímov sveta. Vypadlo množstvo skvelých tímov, nás to postretlo až v zápase štvrťfinále. Je to privilégium. Musíme oceniť úsilie a náš postoj, to je veľmi dôležité."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

s1ck_1

5
2018-07-08 11:59:57

škoda toho tvojho simulovania po každom dotyku padol ako keby mu zlomili nohu.. dotkol sa mi niekto chrbatu a chytal si hlavu..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.