Prezident FIFA Gianni Infantino uviedol, že na adresu Neymara nemôže povedať nič zlé, hoci Brazílčan na turnaji v Rusku sklamal. To isté platí aj o Messim - Infantini ho podobne ako Neymara nechcel kritizovať.

Brazílsky útočník je kvôli svojim výkonom na turnaji v Rusku pod paľbou kritiky, viac ho však verejnosť kritizuje kvôli filmovaniu.

"Je to veľký hráč, skutočný talent. Tí, ktorí ma aspoň trochu poznajú, vedia, že keď som zoči-voči tak talentovaným hráčom, ktorí nám umožňujú snívať, nemôžem na ich adresu povedať negatívne slová. Neymar medzi tie najlepšie legendy patrí. Oveľa viac z jeho skutočných futbalových schopností nám samozrejme ukáže v budúcnosti."

Infantino podržal aj Argentínu

"Čo sa týka Argentíny, tak samozrejme, od tejto reprezentácie sme očakávali oveľa viac. Celý svet sa tešil, aby ju videl, no prehrala veľmi intenzívny zápas s Francúzskom, ktoré je teraz vo finále. Nemôžete vždy vyhrať. Messi bol ako vždy úžasný, strelil skvelý gól a možno mohol urobiť viac a možno nie. Ak by boli schopní ubrániť 2:1 proti Francúzsku, Messi by možno ukázal svoje schopnosti. Ale o Messim nemôžem povedať nič viac. Posledných 10 rokov nám umožňuje snívať a som si istý, že v tom bude pokračovať počas ďalších rokov."

zdroj: sportskeeda.com
foto: sportskeeda.com

JURITO

16
2018-07-14 09:32:54

Môže to byt hráč aký chce ale je to potkan. Či už kvôli filmovaniu alebo to ako sa zachoval k barcelone

Tom10Fantasy

9
2018-07-14 09:54:53

Tak ostatným môže byť úplne jedno ako sa zachoval l barcelone

Nick

6
2018-07-14 22:41:25

Neymar zazil svoj hracsky vrchol v Barcelone.

Michal017

3
2018-07-15 13:09:24

Unzue měl pravdu, dopadne jako Ronaldinho. V Paříži se zakopal. Na individuální ocenění nedosáhne, už teď je mu v patách 19 letý Mbappe. A tím divadlem na letošních MS klesl jeste hlouběji v očích veřejnosti.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.