Je možné, že v príbehu Aleixa Vidala a Seville sa dopisujú posledné kapitoly. V súčasnosti je to podľa všetkého nesmierne jednoduché, buď bude andalúzsky klub, z ktorého futbalista putoval na Camp Nou roku 2015, súhlasiť s ponukou Barcelony, alebo obranca odíde niekam inam. 

Periodiká z Pyrenejského polostrova uvádzajú, že Aleix Vidal túži po návrate do klubu, v ktorom futbalovo vynikol azda najviac. Podľa informácií viacerých zdrojov vrátane madridského denníka Marca sa chce zadák opäť prezentovať vo farbách Seville, no na štadióne Sáncheza Pizjuána o tom, či ho budú chcieť získať, stopercentne presvedčení nie sú. Fakt je, že vedenie Andalúzanov si na jeho post malo vyhliadnuť už dvoch iných hráčov, pričom vskutku dôležitá je aj skutočnosť, že Barcelončania nie sú ochotní rokovať o jeho cene. Na Camp Nou si za Katalánca pýtajú osem až deväť miliónov eur, o tri menej ako počas zimného prestupového obdobia, no pod túto čiastku sa údajne u blaugranas nepôjde za žiadnu cenu. 

Ťah je teda v aktuálnych okamihoch len a len na Sevilli. Aleix a jeho agenti už mali urobiť pre to, aby sympatický rodák z mesta Valls pôsobil v ekipe Pabla Machína, všetko, a tak teraz jednoducho bude musieť čakať. Los Rojiblancos majú podľa všetkého trochu iné priority a Vidal bude len akousi druhou možnosťou. Nič to však, každopádne, nemení na tom, že hráč s najväčšou pravdepodobnosťou Barcu toto leto opustí, ponúk má dostatok, ale to, do ktorého celku zavíta, zatiaľ nevedno.

Roque Mesa by Aleixa privítal

Niečím podobné, čo zažíva Aleix Vidal, si prešiel i Roque Mesa. Chcel hrať v Sevilli za každú cenu a napokon sa mu po vehementnej snahe jeho zástupcov podarilo doviesť svoj plán do zdarného konca. V rozhovore pre denník MARCA hovoril o zadákovi Barcy. "Dobre ho všetci poznáme, v Sevilli podával skvelé výkony, aby odišiel do Barcelony, kde nedostal želané príležitosti. Je to špičkový futbalista, ktorý by bol pre nás obrovským prínosom. Pokiaľ sa vráti a bude hrať tak, ako ho poznáme, nesmierne by nám pomohol a v prvom rade by pomohol sám sebe," konštatoval rodák z Kanárskych ostrovov. 

Zdroj: marca
Foto: marca

Roman7

-19
2018-07-17 10:12:29

uz nech je prec mi mame tych slabych priemerakov ktorych treba predat tolko ze na tohoto trola som uplne zabudol ze este v barcelone je tak to je fakt smutne co sa v klubu deje

Zmazaný užívateľ

38
2018-07-17 11:00:25

hned prvý komentár a hned tupý....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.