Andrés Iniesta cestuje do Japonska, kde začína vo Vissel Kobe, tíme najvyššej domácej ligovej súťaže J-League, svoje nové dobrodružstvo. Bývalý kapitán a stredopoliar FC Barcelona, ktorý si užil po Majstrovstvách svetách v Rusku krátku dovolenku, mení pôsobisko po tom, čo strávil u blaugranas viac ako dve dekády. 

Andrés Iniesta sa v utorok ráno vybral na letisko El Prat, pričom legendu španielskeho i barcelonského futbalu sprevádzala skupina ľudí, ktorí zodpovedali za jeho bezpečnosť na čele s Joelom Borrásom. Stredopoliar z Fuentealbille pocestuje do japonského mesta Kobe, ktoré sa stane v nasledujúcich sezónach jeho novým domovom, keďže bude hrávať za mužstvo Vissel.

Iniesta bol ako nová posila Vissel Kobe odprezentovaný ešte na konci mája. Dôležitú úlohu pri jeho transfere zohrala skutočnosť, že majiteľom klubu je Hiroshi Makitani, prezident spoločnosti Rakuten, ktorá úzko spolupracuje aj s inštitúciou FC Barcelona. 

Iniesta sa upísal japonskému klubu na tri ročníky a podľa svojich vlastných slov ho presvedčil najmä perspektívny projekt, ktorý na neho čaká u nového zamestnávateľa. 

Zdroj: sport
Foto: sport

FCBarcelona2018

6
2018-07-18 06:49:41

Veľa šťastia a úspechov Don Andrés. Budeš nám chýbať !

misteo

-3
2018-07-18 09:50:58

kurzové sázení, velmi spolehlivé http://vitosen.blogspot.cz

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.