Alexander Golovin, jedna z hviezd nedávnych Majstrovstiev sveta v Rusku, zaujal hneď niekoľko veľkoklubov naprieč celou futbalovou Európou. Jeho skvelé výkony z neho urobili hráča žiadaného v nejednej špičkovej ligovej súťaži, pričom o ruského stredopoliara stojí údajne i FC Barcelona. 

Vo svojom dnešnom vydaní uvádza ruský denník Championat zaujímavú skutočnosť, tvrdí, že vedenie FC Barcelona ponúka moskovskému CSKA hneď tridsať miliónov eur za mladú hviezdu Svetového šampionátu Alexandra Golovina. Katalánsky klub mal stredopoliarovho zamestnávateľa kontaktovať počas samotného šampionátu, no ten podľa citovaného zdroja odmietol. 

Pre direktívu blaugranas je Golovin podľa všetkého hráčom, ktorého vníma na prestupovom trhu ako akúsi druhú možnosť. Barcelončania chcú v prvom rade futbalistu najvyššej svetovej úrovne, akým by bol napríklad Hazard, Pogba či Willian. V prípade, že by sa im však nepodarilo získať ani jedného z nich, siahnuť by mali práve po ruskom futbalistovi, hoci je zrejmé, že v CSKA nie sú ochotní čakať na to, ako sa vyvinie situácia na prestupovom trhu, keďže záujemcov o mladíka je hneď viacero.

Celok z Moskvy, opierajúc sa o miestne denníky, mal do týchto okamihov na stole hneď desať ponúk výlučne od európskych veľkoklubov. Medzi tímy, ktoré preukázali svoj najväčší záujem, patrí londýnska Chelsea, Monako a Juventus Turín, pričom tieto ekipy, narozdiel od Barcelony, sú o tom, že Golovina získať chcú, presvedčení rozhodne. 

Dvadsaťdvaročný rodák z mesta Kaltan zatiaľ vo svojej budúcnosti jasno nemá. Jedno je ale aktuálne isté, kreatívny záložník sa bude prakticky naisto sťahovať do jedného z veľkoklubov Starého kontinentu. Čiastka, za ktorú by mohol odísť, by sa mala pohybovať okolo hodnoty tridsiatich miliónov eur, pričom v najlepšej pozícii je pri snahe získať ho Chelsea. Londýnčania majú s ruským klubom, ktorý vlastní biznismen Jevgenij Giner, dobré vzťahy, no v prípade, že by iný klub ako Monako či Juventus Turín prišiel s lepšou ponukou, CSKA by nemala problém predať ani ta.

Zdroj: sport
Foto: sport

singo1

17
2018-07-20 15:38:16

Aj sagana by mohli kupit :) :) :)

Marian

9
2018-07-20 15:44:55

GOL-O-WIN

bulldozer

5
2018-07-20 16:08:25

I tak sa da, ale Golovin je od slova golova, tj. hlava po rusky.

Teo07

11
2018-07-20 16:33:15

Silne dufam, ze je to fake..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.