Akadémia cien Laureus sa rozhodla nominovať rozlúčku Andrésa Iniestu s FC Barcelona a španielskym reprezentačným družstvom na prestížne ocenenie Laureus za mesiac júl. 

Každý mesiac od marca do decembra udeľuje Akadémia cien Laureus prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky prestížne ocenenie Laureus. Získava ho športovec, ktorý vynikol najviac svojím duchom fair-play, čistou hrou, vášňou či inými hodnotami, ktoré sa priamo nedotýkajú disciplíny, v ktorej súťažia. Tentoraz je jedným z nominovaných i Andrés Iniesta a jeho rozlúčka, ktorú mu pripravili pri jeho odchode z FC Barcelona jeho spoluhráči, fanúšikovia a vedenie blaugranas.

Okrem legendárneho rodáka z Fuentealbille sú nominované i tri ďalšie okamihy. Sedemročný chlapec Mikal Khan, ktorého motivoval jeho idol a kriketová hviezda súčasnosti v jednom Shane Warne, ďalej Nathan Rae za svoje emotívne stretnutie s divákmi v Manchestri a napokon Juhoafričan Sida Kolisi, ktorý sa stal prvým hráčom rugby čiernej pleti, ktorý bol v histórii kapitánom svojej reprezentácie. 

Zdroj: md
Foto: md

 

Couthinha23

21
2018-07-21 16:51:08

Pán futbalista a najlepší záložník na svete navždy ostane v našich srdciach a Legendou Barcelony. Visca el Barca!

Mecik

14
2018-07-21 17:01:17

OT: Koho berete za nejlepsiho zaloznika vubec? Ja osobne bych k Zidanemu, Zicovi a Xavimu, definitvne priradil i toho Iniestu. Zapomnel jsem snad na nekoho? Ronaldinho je samozrejme samostatna kategorie...

quentin

9
2018-07-21 20:41:59

Priatelia, zdravím. Bol som tam. Celá Barcelona a Katalánsko tým žila. Celé to nádherne a plynulo gradovala od dňa pred zápasom, cez atmosféru v baroch tesne pred zápasom a čakaním na vstup do katedrály Camp Nou, čakaním na samotný začiatok zápasu, a potom ten zápas až po samotný vrchol, teda rozlúčku s Donom Andrésom Iniestom. Barcelona tým žila ešte dva dni po. Z toho, čo bolo spomenuté v článku, verím, že ocenenie pripadne práve Donovi Andrésovi a jeho rozlúčke s Camp Nou. Verím ale, že sa ešte vráti. Visca el Barca i visca Don Andrés!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.