Stredopoliar v otvorenom rozhovore potvrdil, že o neho FC Barcelona prejavila v predchádzajúcom období záujem. 

Naby Keita, stredopoliar guinejského pôvodu, bude v nasledujúcej sezóne hájiť farby Liverpoolu. Hráč sa ešte v čase, keď pôsobil v tíme Red Bull Leipzig, tešil i záujmu FC Barcelona, ako potvrdil v nedávnom rozhovore. "Áno, to, že sa o mňa pred rokom zaujímali v Bayerne aj Barcelone, je pravda, no moje rozhodnutie odísť napokon do Liverpoolu do veľkej miery ovplyvnil manažér," prezradil v rozhovore.

Mladý dvadsaťtriročný záložník pokračoval vo vysvetľovaní. "Asi pred rokom sme začali diskutovať a fakt je, že ma jeho slová o projekte v Liverpoole presvedčili," dodal.

Liverpool kúpil Keitu za päťdesiatdva miliónov eur, hoci Afričan následne ešte rok strávil v nemeckom Lipsku. U The Reds teda nastupuje do prvých zápasov až teraz.

Zdroj: md
Foto: md

tunno

-6
2018-07-22 09:04:35

Mozme ľutovať. Ak si udrží výkonnosť tak bude najlepší stredný záložník na ďalších 10 rokov

David777

37
2018-07-22 09:28:07

Dobre spravil že si vybral LFC lebo či už u nás alebo aj v bayerne by veľa hracieho času podľa mňa nemal. A LFC opäť super obchod lebo s veľkou pravdepodobnosťou ho tak ako napr. Coutinha o pár rokov predaju za pekné peniaze. Odkedy je tam Klopp tak je radosť pozerať na progress LFC, po barce môj druhý obľúbený klub.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.