Clément Lenglet, stredný obranca, ktorý sa počas tohto leta na päť sezón upísal prvému tímu FC Barcelona, poskytol aktuálny rozhovor klubovej televíznej stanici Barca TV

Francúzsky stopér Clément Lenglet dobre vie, čo boj proti Barcelone obnáša, keďže proti blaugranas hneď niekoľko ráz v pozícii hráča andalúzskej Seville hral. "Naozaj ma veľmi teší, že som tu, pretože viac nemusím hrať proti Barce," komentoval.

Lenglet následne pokračoval, rozoberajúc kapitána svojho súčasného mužstva Lea Messiho. "Je najlepším futbalistom na svete, dokáže s obrovskou jednoduchosťou rozhodovať o všetkých zápasoch a gól strelí prakticky kedykoľvek sa mu zachce."

Dvadsaťtriročný zadák však zložil poklonu i ďalším svojim spoluhráčom. "Ak už máš šťastie, Messiho sa ti možno zastaviť podarí, ale potom sa za vaším chrbtom objaví niekto iný," pokračoval odchovanec klubu Nancy. 

Ako bude prebiehať Clémentova adaptácia? "Keď hráš po boku kvalitných futbalistov, celý proces je oveľa jednoduchší. Ja hrám pritom v mužstve, kde sú kvalitní všetci."

No a napokon, Lenglet rozoberal štýl barcelonskej hry. "Filozofiou je tu vyvážať loptu zo svojej vlastnej polovice, je to jediný klub, ktorý hrá takýmto štýlom," dodal.

Zdroj: sport
Foto: sport

marbar

7
2018-07-23 08:11:06

OT - Chystate nejaky zajezd na camp nou? Kolik to cca vychází penez? Diky!

Teo07

5
2018-07-23 11:07:52

Kúp si letenku, hotel, lístok na zápas a ideš. Do 500,- eur na štyri noci na La ligu sa isto zmestíš.

kulu

0
2018-07-23 21:45:50

Ked si sikovny tak to mas aj do 250€ , aj ja som tak isiel

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.