Futbalista FC Barcelona požaduje, aby sa situácia ohľadom jeho nového kontraktu doriešila ešte do okamihov, kým sa začlení do prípravy prvého tímu blaugranas

Nová zmluva Sergia Busquetsa by sa mala stať už čoskoro skutočnosťou, čím by sa tak mali naplniť špekulácie, ktoré začali produkovať katalánske periodiká už pred niekoľkými mesiacmi. Ako Barca, tak samotný stredopoliar, sa mali dohodnúť na tom, že jeho záležitosti preberú ešte do začiatku jeho predsezónnej prípravy, ktorá v jeho prípade odštartuje na začiatku augusta. Počas tohto týždňa by sa pritom malo uskutočniť ich stretnutie, ako pre katalánsky denník Mundo Deportivo potvrdili zástupcovia oboch strán. 

Na druhej strane však rokovania zatiaľ nie sú až také pokročilé, ako sa uvádzalo spočiatku. Vedenie s futbalistom sa nezhodujú na všetkom a Busquets chce po Majstrovstvách sveta istoty, pričom, žiaľ, musíme kontaktovať, že direktíva zatiaľ stredopoliarovi v jeho cieli zaradiť sa medzi najlepšie platených hráčov mužstva nevyhovela. 

Odchovanec predĺžil s Kataláncami kontrakt na päť ďalších rokov ešte v septembri 2016, keď je tak jeho zmluva platná do tridsiateho júna 2021 s možnosťou jej predĺženia o dve ďalšie sezóny. Odtiaľ sa ale verzie Barcelončanov a stredopoliara líšia. Hráč tvrdí, že prezident Josep María Bartomeu prišiel s lepšou finančnou ponukou až po tom, čo pochybnosti začali spôsobovať zástupcovia Manchestru City. Z klubu samotného zase prichádzajú správy hovoriace o tom, že direktívu mala prekvapiť skutočnosť, že Josep María Orobitg, Sergiov agent, to blaugranas vytrvalo pripomína. 

Aj napriek tomu, že je ale o tridsaťročného rodáka z mesta Sabadell veľký záujem i v iných družstvách, fanúšikovia FC Barcelona môžu byť nateraz pokojní. Španielsky reprezentant je na Camp Nou podľa všetkého stále spokojný a vo Valverdeho tíme má stále veľkú budúcnosť. 

Busi nastúpil v drese Azulgranas do viac ako štyristoosemdesiatich súbojov a podarilo sa mu v ňom získať hneď dvadsaťsedem titulov. Okrem iného je aj majstrom sveta a víťazom Európskeho šampionátu. 

Zdroj: md
Foto: md

Cafu

8
2018-07-23 15:15:18

Majster sveta je s pred ôsmimich rokov na posledných dvoch šampionátoch ukázal veľké h...ako ukazuje u nás už asi sezónu a pol.Citi mali záujem oňho pred dvoma rokmi. Nič mu nedať viac by dostal tak akurát niekde v Číne alebo v Katare. Väčšina našich hráčov podáva väčšie výkony pri vyjednávaní zmluvy ,kto bude druhým najlepšíe plateným hráčom po Messim,ako tie na ihrisku.

s1ck_1

16
2018-07-23 16:58:50

to je síce pekné ale ked nehrá Busi, tak náš team je o 20% slabší, pretože tu čiernu robotu čo on odvádza nikto nevidi. Podla mna najlepší DM na svete. Druhá vec je ako keby mu už chýbala motivácia. Na velké zápasy sa dokáže namotivovať ale ked hráme s Eibarom,La corunou a podobne, tak to je občas dosť bieda

Nick

6
2018-07-23 17:12:20

Mohla by mu pomoct konkurencia od Sergiho

adriano

5
2018-07-23 21:08:50

Presne tak hraci ako sergio piqe ktorym roky stupaju a vykonnost pomalicky klesa dostavaju vylepsene zmluvy vela penazi a na toto trpi potom klub samotny musi vynakladat z roka na rok na vyssie platy vela penazi ktore by sa dali investovat aj inde.Mohol by si uvedomit ak klub ze preplacat starych dosluhujucich hracov nema perspektivu to naj uz za klub odviedli a dostali zato aj adekvatnu odmenu.Takze neviem naco je sergiovi vylepsovana zmluva a to sa tyka aj piqeho ci a aj inych co poberaju vela penazi.Ale toto sa urcite asi nezmeni aj ked je vo futbale vsetko na hlavu hraci su beztak plateny abnormalne vela aj ked stoho polovicu davaju na dane.

Jestper9

1
2018-07-23 23:11:41

tak tak.

emiliano

-5
2018-07-23 20:07:59

Nik o neho nemá záujem. A tie frázy, že najlepší DM na svete sú kačice, aj Raki či Roberto sú lepší. Predať ho keď ho tak chcú. V nijakej ankete ho nikdy experti nedali hore, precenený a zbytočný. Laik môže o ňom mať pomýlený názor, lebo je často pri lopte, lenže to bude každý na jeho poste, taká je naša hra, že ide medzi stopérov po loptu. Pomalý, neohrabaný, bez kľučky, bez strely.

Nick

9
2018-07-23 20:17:58

Toto je clanok o Busim nie o Casemirovi chlapce

Jestper9

-4
2018-07-23 23:09:52

ale vytiahol ho Pep! takze je poloboh a odchovanec! vies ako... :)

Jhonys

1
2018-07-23 23:38:41

sleduješ ty vůbec Barcelonu, případně fotbal celkově? :D

Jestper9

1
2018-07-23 23:08:58

najlepší DM na svete, čierna práca a podobné taraniny... zaslepení a dogmaticky zmyslajúci veľmi ste niektorí. busquets je ukazka nemodernaho, nedynamickeho a leniveho DM. ked sa dari a team tlačí, tak v poho. inak slabina obrovska... domyslajte si kolko chcete. ruzove okuliare dole!

Nick

0
2018-07-23 23:17:54

Je lenivy len preto ze nema danu rychlost od boha. Zamysli sa. Vyhrala by Barca bez neho tolko titulov? Nie. Lenze toto neni o tom ze on je nenazrany. To je o platovej hierarchii. Znova sa zamysli. Keby sme za 250 mega kupili hazarda a dali mu plat 50 mega za rok, myslis si, ze Messi by si nevypytal vyssi plat. Inak aj Messi je podla tvojej logiky uz dosluhujuci hrac co pomaly zabera miesto mladym. A nakoniec uprimna otazka odo mna. Koho si fanusik?

emiliano

3
2018-07-24 08:17:59

Sme v zajatí zásluh.Busi v mladom vydaní bol tiež pomalý, ale nahradil to dravosťou, pri strate lopty hneď vyštartoval a prerušil akciu súpera buď faulom alebo ho donútil prihrať dozadu, to bola jeho úloha. Ale už to nerobí, bráni tieňovo, spohodlnel a tým stratil pre tím význam.Nik ho nebráni a tak je voľný a často pri lopte a budí dojem, že má veľký vplyv na hru.My potrebujeme iného DM, rýchleho, dravého, ktorý sa včas vráti pri protiútokoch, lebo tam sme zraniteľní z dôvodu, že držíme loptu a všetci sme vpredu pre súperovou 16-kou a podobne pri našich rohoch. Všetka česť, čo pre nás v minulosti urobil, ale v Barci veľmi preceňujeme zásluhy a to v športe nejde. Doplatilo na to Nemecko na MS, lebo tréner sa nevedel rozlúčiť s úspešnou gardou, aby nikoho neurazil. Keď prišiel Pep k nám, odhodil zásluhy a pozrel sa pravde (skutočnej výkonnosti) do očí a tak prišiel Busi z béčka, teraz je čas, aby Busi prepustil miesto inému, taká je prirodzená obmena kádra.

Nick

-2
2018-07-24 13:10:52

A preto chcem Kanteho. Ale povedat ze Busi nema vplyv a vyznam na nasu hru je velmi odvazne a ako si povedal je vpoho pri nahravani si ked drzime loptu. Ano. To je v Barcelone styl hry a nie vina Busquetsa. Nemozu byt vsetci dokonali. Vacsina tych rychlych silnych dynamickych nema take citanie hry.

Jestper9

-1
2018-07-24 14:06:35

Ano! Vyhrala! A keby posledne dva roky máme riadneho makača na Dm, tak aj viac!!!! O tom som presvedčený. On nestíha, nevládze, nemá fyzický fond a tým pádom taký Rakitič musí tiež brániť viac! Iniesta a Xavi nestrácali lopty ( Xavi hlavne) a ak aj , tak hned presovali a k Busquetsovi sa dostávali len také zberačské lopty. nehovorím o otm, že aké držanie lopty Barca mala. Vzdy to vravím. Ak má Barcelona kontrolu, tak Busquets v poho. Lebo nemusí makať a len rozdáva lopty.

Jestper9

0
2018-07-24 14:09:31

Koho os fanúšik? No koho asi. Ale to neznamená, že som zaslepený a fanatický! A áno. Messi už dosluhuje, hoci 2-3 roky bude určite platným hráčom. Ale vzdy som tvrdil a aj budem, že hráč, čo v 30ke uzatvára kontrakt, tak keby mal trošku sebareflexie a charakter a to mnohými ospevované VELKE SRDCE pre klub, tak by si nepýtal viacej, lebo je jasné, že nebude hrat ako ked mal 25- 30. je to jednoducho neúmera...

Jhonys

0
2018-07-23 23:40:43

nejlepší je, jak vždycky pod články od Busim naběhnou jeho klasičtí hejteři a snaží se šířit svoje bludy :D vy vůbec nevíte, čím pro nás Busquets je. Doporučoval bych vám nastudovat si taktické analýzy hry Barcy a až potom se k Busimu vyjadřovat. Působíte teď jen strašně směšně ;)

MiskoTM

-1
2018-07-24 16:55:15

jestper a emiliano vy ste debili co vôbec nerozumeju futbalu , je mi to naozaj luto ze musim niekoho urazat, takmer nikdy to nerobim ale teraz som musel , stale tvridm ,ak ma niekto aspon trochu futbalového rozumu tak Busiho raz doceni, vy to budete mat velmi tazke ale drzim vam palce

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.