FC Barcelona odštartovala svoju letnú prípravu víťazstvom po pokutových kopoch nad londýnskym Tottenhamom. Tento triumf mal však drahú cenu, spomedzi mužstva blaugranas sa totiž zranili hneď dvaja hráči. 

V prvom polčase zápasu prípravného turnaja International Champions Cup medzi FC Barcelona a Tottenhamom Hotspur museli byť vystriedaní hneď dvaja hráči katalánskeho tímu. Ako prvý Denis Suárez v minúte dvadsiatej druhej a po ňom André Gomes štyri minúty nato, pričom v oboch prípadoch išlo o zranenia svalového charakteru. Kým rodák z Galície prenechal svoje miesto Carlesovi Pérezovi, portugalského stredopoliara nahradil Riqui Puig.

Tak Denis, ako Gomes majú problémy s hamstringom, teda zadným stehenným svalom na ľavej nohe a teraz na nich čakajú zdravotné prehliadky, ktoré nám napovedia o vážnosti týchto zranení.

Keď sa pritom vrátime ku hráčom, ktorí ich vystriedali, Riqui Puig (na fotografii, pozn. red.), hviezda cantery, absolvoval v prvom mužstve FCB svoj debut, kým Carles Pérez už za áčko Azulgranas hral v marci proti Espanyolu v Katalánskom superpohári.

Zdroj: md
Foto: md

Marco01

top komentár
43
2018-07-29 09:37:22

super...teraz uz duplom nepredame Gomesa, ked bude este aj zraneny...inak Puig velky prislub do buducna, tuto sezonu ale len presiel do Becka..potrebuje este makat na sebe ale talent ma

bulldozer

6
2018-07-29 09:45:20

za 2 tyzdne je fit a moze ist hostovat do Valencie. za 20m sa i tak neoplati predat.

Patrik71

13
2018-07-29 11:13:56

Gomeza sa oplati zbaviť uz aj zadarmo......

Ortiz

3
2018-07-29 17:10:34

Velky hovinko, na 2 mesice prej out, takze u nas bude minimalne do zimy ... kdo by chtel zraneneho a jeste k tomu dreveneho Gomese ..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.