Clement Lenglet je ďalším hráčom, ktorý dnes mal premiéru v drese Blaugranas. Stopér FC Barcelona odohral 45 minút, počas ktorých ukázal vysokú úroveň hry a dokázal, že sa dokáže veľmi rýchlo prispôsiť schémam hry Ernesta Valverdeho.

Stále je čo zlepšovať

"Som spokojný, pretože na zápas som čakal dva mesiace a prvý zápas zakončený víťazstvom teší nás všetkých a mňa tiež. Môj výkon bol dobrý, ale stále sa môžem zlepšiť. Uvidíme v budúcnosti, ako niektoré veci zlepšiť, ale myslím si, že som zahral dobre. S trénerom som ešte nehovoril. Len nám pogratuloval k víťazstvu."

Nový tím

"Je to prvý zápas, v ktorom sme sa museli naučiť hrať spolu. Veľa hráčov sa už poznalo, ale pre niektorých z nás to bol prvý zápas. Musíme kráčať malými krokmi. Arthur pritom strelil šialený gól. Nečudujem sa, pretože je to hráč vysokej kvality. Predtým takýchto gólov nastrieľal veľa."

Základ v Superpohári?

"Tieto dni chcem vyžiť na to, aby som sa rozvíjal. Rozhodnutie prijme tréner, hoci samozrejme, chcel by som hrať. Máme tu však aj iných hráčov a treba to rešpektovať."

zdroj: sport.es
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.