Po tom, čo odohral proti AC Miláno pri prehre 1-0 štyridsaťpäť minút, predstúpil pred novinárov holandský gólman Jasper Cillessen. Skúsený gólman svoju situáciu analyzoval stručne, no o to presnejšie. 

Jasper Cillessen v prvom rade chválil svoje mužstvo, keď povedal, že celé predsezónne turné hodnotí pozitívne. "Pre mňa osobne je dôležité hrať a táto predsezónna príprava bola v tomto ohľade fantastická," povedal Cillessen o absencii Ter Stegena, pre ktorú odohral počas stretnutí s Tottenhamom, Rímom a Milánom prakticky všetky minúty. 

Amsterdamský rodák prešiel následne ku svojej budúcnosti. "Neviem o nej nič. Chcem hrať čo najviac zápasov, a to je všetko. Vyriešiť si to už bude musieť klub, ja som v tejto chvíli tu," dodal Cillessen.

Je zrejmé, že Jasper chce hrať viac a Barca jeho odchod nevylučuje. Brankársku dvojku s jeho kvalitami však nájsť nebude jednoduché.

Zdroj: sport
Foto: md

JURITO

5
2018-08-05 11:56:08

Kľudne by mohol chytať CdR aj proti tímom čo sú slabšie a Ter stegen LM a proti top 10. V lige napríklad. Všetci by boli spokojni

FCBarcelona2018

3
2018-08-06 06:34:07

Prečo by mal chytať iba CdR proti slabším mužstvám. Svojimi výkonmi dokázal, že má kvalitu a kľudne by mohol rotovať aj v La Lige s Ter Stegenom povedzme po dvoch zápasoch by sa mohli striedať a v CdR každý druhý zápas. Ak sa rozhodne odísť, lebo takého kvalitného brankára zoberie hociktoré mužstvo z anglickej ligy aj z každej európskej ligy, tak budeme mať veľký problém na poste druhého brankára. A nedajbože sa Ter Stegen zraní a nebude mať adekvátneho náhradníka, tak to bude problém.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.