Medzi najlepších hráčov Barcelony počas turné na americkom kontinente s určitosťou patril aj Riqui Puig. Mladý odchovanec La Masie príjemne prekvapil ako v klube, tak aj ostatný svet. 18-ročný mladík však zachováva pokoj.

"Pochvaly je treba nechať stranou. Sú dobré pre sebavedomie, ale podstatné je sústrediť sa na to, aby bol človek každým dňom lepší. Odohrali sme veľmi dobré turné, hoci je pravda, že výsledky dobré neboli. Pre mňa osobne sú to veľké skúsenosti, z ktorých sa chce každý chlapec tešiť. Valverdemu som vďačný za dôveru. Musím sa pripraviť na možné povolanie do prvého tímu, no tiež musím pamätať na to, že hrám za rezervu," uviedol hráč po zápase s AC Miláno.

Záložník takisto zdôraznil, že "vyrovnať Iniestu je nemožné," a následne pochválil svojho nového spoluhráča Arthura: "aby som bol úprimný, jeho hru som nikdy nevidel. Všetkých nás prekvapuje. Jeho štýl pasuje do Barcelony na 100%."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

galibier1

21
2018-08-05 09:28:58

na svoj vek velmi inteligentny futbalista,milo prekvapil,no neviem ci bude v tretej lige futbalovo rast..asi by bolo dobre ho ponuknut v ramci La ligy na hostovacku aby hraval postupne a potom uz pravidelne viac a viac tazkych zapasov aby sa k nam vratil uz ako hotovy hrac ktory moze do nasej zalohy bez obav nastupit a nahradit plnohodnotne hracov zakladnej zostavy.(zasa na druhej strane nechcem aby skoncil ako D.Suarez-prvy krat ked bol u nas sa javil ako velky talent ale nebolo miesto v zostave-hostovanie-vo Villareale vyborne vykony-stiahnutie naspet do Barcy..vsetci vieme ako to pokracuje..)tak dufam ze Puig bude mat viac stastia...

Ivan87

23
2018-08-05 10:09:48

Ja by som ho nechal u nás, nech sa adaptuje na hru v prvom tíme. Striedanie medzi prvým tímom a rezervou je dobrá voľba, aby hral pravidelne. No mal by mať dosť príležitostí aj v prvom tíme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.