Minulý rok sa Barcelone polovážny štart do sezóny nevydaril. Zverenci Ernesta Valverdeho neodohrali proti Realu Madrid dobrý zápas, začalo sa tak špekulovať, čo vlastne s pozmeneným tímom Kataláncov bude. Tento rok prichádza reparát, ktorý ale bude mať zvláštnu príchuť. Na muške je Sevilla.

Valverde bude určite chcieť to, aby jeho mužstvo vstúpilo do sezóny pravou nohou a určite tak postaví silnú zostavu. Uvidíme, či s aj s tými najjagavejšími hviezdami, no už od prípravy má k dispozícií esá, ktoré môžu rozhodnúť.


 

Nové posily – tie sa môžu ukázať naplno. Malcom s Arthurom mali kratšiu, no naozaj vydarenú prípravu, svoje si odohral aj Lenglet, čaká sa teda už iba na Vidala. Chlapci môžu presvedčiť svojho trénera, že do útoku to nebude len Suárez s Messi, do zálohy Rakitič s Busquetsom, Couthinhom či Sergim, do obrany zas s Piquém a Umtitim. Tešíme sa na to!

Ďalšou menšou zvláštnosťou bude absencia ohromnej barcelonskej postavy z minulých rokov. Ikona klubu, Andrés Iniesta opustil Kataláncov a aktuálne dohráva v Japonsku. Obzvlášť zaujímavé bude sledovať, kto po ňom preberie žezlo. Po Xaviho odchode sa nič podobné nekonalo a Barcelona na istú dobu akoby hráča jeho typu nevyužívala, pretože ho nenašla. Hrá sa mierne inak, otázkou teda je, či odchod Andrésa opäť mierne pozmení tvár FC Barcelona.

zdroj: forcabarca.sk
foto: archív
video: youtube.com

Darsley

28
2018-08-09 07:25:12

Len sa bojím aby to zase nedopadlo tak že bude roberto v obrane a semedo sedieť....tak isto dembele sedieť....myslím si že je veľmi dôležité pre rozvoj takych hráčov aby cítili dôveru trenéra od prveho zápasu....ak zas necha z 5 zápasov dembelého 4 sedieť môžeme ho predať...nikdy sa chlapec nezohrá...ak jeho potenciál nevie tréner využiť radšej nech ide preč...v borusii bol hviezda lebo presne vedeli čo s ním robiť...

Barca_kingL10M

2
2018-08-09 11:39:04

Roberto nehra

Jhonys

3
2018-08-09 13:23:44

Robertovi stále trvá trest a Dembélé se před chvílí připojil do přípravy, takže by bylo zbytečné mu hned naložit takovou porci.. máme hráče, kteří odehráli celou případu a vedlo se jim dobře, takže není důvod tam hned posílat nerozehraného Dembélého a něco si tím dokazovat.

emiliano

1
2018-08-09 07:43:55

Dembele nech ostane a preč Valverde.

erdzo

1
2018-08-09 09:04:38

Rád by som bol za zostavu (4-2-3-1) Ter Stegen/Cillesen Semedo - Pique - Legent - Alba Roberto-Busquets Dembele- Messi- Couthino Suarez. Ale zas tréner vie lepšie ako sú pripravený jednotlivý hráči nastúpiť do zápasu.

erdzo

4
2018-08-09 09:05:42

zabudol som na to že S. Robert nemôže nastúpiť do tohoto zápasu kvôli trestu ešte so zápasu s Realom Madrid.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.