Tréner FC Barcelona po výhre nad Sevillou absolvoval tlačovú konferenciu, na ktorej hodnotil výkony svojich hráčov a priznal, že je rád, že jeho tím novú sezónu začal víťazstvom a ziskom trofeje.

Hodnotenie zápasu

"Sme spokojní, pretože sme bojovali o titul s veľkým rivalom. Vedeli sme, že okolnosti zápasu budú iné, než počas väčšiny zápasov v priebehu sezóny. Bol to ťažký zápas, pretože sme rýchlo inkasovali a museli sme otáčať. Množstvo hráčov sa do tréningov vrátilo len tento týždeň, čo bolo na trávniku vidieť. S postupom zápasu sme však hrali čoraz lepšie. Bol to pekný zápas, v ktorom mal súper tiež svoje šance. Dobre, že sme vyhrali, pretože nás to posilní v tom, čo robíme a dovolí nám to dobre začať sezónu."

Dembélé

"Neviem, či potrebuje také zápasy, ako dnes. Je to otázka pre neho. Je s nami a máme od neho veľké očakávania. Má množstvo predností a je s nami, hoci už viem, že sa píšu rôzne veci. Hral, strelil pekný gól... Myslím, že môžeme byť spokojní."

Ďalšie prestupy

"Nikdy nenájdeme ďalšieho Iniestu. Je to nemožné, pretože existuje len jeden a hrá v Japonsku. Nemyslím na prestupy, len na môj tím a prípravy na ďalší zápas. Pokiaľ trvá prestupové obdobie, sme otvorení všetkým záverom, ale môj postoj je taký, aký som prezentoval."

Bez Malcoma

"Také bolo moje rozhodnutie. Je nový a bodka. Ak chce niekto po zápase protestovať, skôr sa s tým neozve. Viem si predstaviť, že niekto by povedal: 'Nenasadzujte Čeryševa'. Ak ma niekto má varovať, tak tom môže byť môj klub a nie súper."

Chytená penalta

"Neviem, čo by sa stalo v predĺžení. V posledných piatich minútach Sevilla veľmi pritlačila, ale predtým bola veľmi stiahnutá. Neviem, aký smer by nabralo predĺženie. Mali sme k dispozícii striedanie. Máme však skvelého brankára, ktorý penaltu chytil. Aj súper má takého."

Fanúšikovia v Maroku

"Mali sme pozitívne dojmy. Fanúšikovia boli s nami. Mať v tíme Messiho je výhodou, pretože vďaka nemu nás milujú všade. Náš klub má množstvo fanúšikov nielen tu. Hrať v Maroku bolo príjemné, rovnako ako skutočnosť, že fanúšikovia sa mohli tešiť z našej hry."

33. titul pre Messiho

"Neviem, ako by sa mal cítiť. Ak je niekto schopný dosiahnuť takéto čísla, tak je to vlastne Messi. Je úžasný. Dúfam, že sa nezastaví na tomto čísle, ale štatistiky ešte navýši."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Rudla333

28
2018-08-13 07:36:04

I když jsem nikdy nebyl velký fanda Enriqueho, musím říct, že když si vzpomenu na jeho tiskovky, musím se smát :-D
Valverde tady proti němu vypadá jako absolutní suchar :D

Adamito

2
2018-08-13 10:54:00

Souhlasím s názorem nademnou, možná i to je jeden z důvodu proč nemám Valverdeho rád. Jako trenér se mi vůbec nelíbí a ani se mi nelíbí jak se snaží přestavovat Barcu! Vyjádření je fakt otřesné to se skoro nedá číst co on vypustí s pusy!

Adamito

2
2018-08-13 10:54:41

Oprava “z”

conquistador

12
2018-08-13 11:35:48

Je mám tlačovky u prdele, zaujíma ma iba to, čo sa deje na trávniku.

adfa

4
2018-08-13 11:58:42

Neviem aký máte s touto tlačovou problém podľa mňa normálne vyjadrenie a zhodnotenie zápasu

Mecik

1
2018-08-13 12:44:25

Košťata si vždycky něco najdou. Nic zajímavého, žadná soudnost, logická návaznost - neexistuje, podloženost argumentů - nikde! V první řadě je to hlavně normalně přeložené, díky za to!

maros1

2
2018-08-13 18:20:28

Dembele sa ukázal v tom najlepšom svetle. Sadol mu post, sadol mu súper aj kombinácia s Albom. Gól bol bonusom naviac. Takto si to predstavujem
Myslím, že Suarez mal byť vystriedaný

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.