Sergio Busquets hodnotil výkon Barcelony po výhre nad Sevillou vo finále Španielskeho superpohára. Nový vicekapitán Blaugranas upriamil pozornosť najmä na iný zápasový rytmus mužstiev.

Zápas

"Samozrejme, že sa finále patrilo vyhrať a to predovšetkým preto, lebo sa hralo na jeden zápas. Ak do úvahy berieme úroveň súpera a to, že bol v lepšom zápasovom rytme, než my, ide o dôležité víťazstvo. Niektorí z nás netrénovali ani týždeň a Sevilla trénovala už mesiac."

Skúsenosti v Tangiere

"Je to iná, netypická skúsenosť. Radšej vyhrávam finále, než dvojzápasy. Ťažké je však nájsť dohodu vo veci konania zápasu, pretože na to má vplyv mnoho činiteľov. Myslím si, že ide o pozitívnu skúsenosť."

Dembélé

"Nech takto hrá aj naďalej a dúfam, že táto sezóna bude pre neho ďaleko vydarenejšia, než tá uplynulá, počas ktorej mal smolu a zranil sa. Dúfam, že pre nás bude aj naďalej dôležitý."

Luis Enrique a odchod Piquého

"Je jasné, že tento post si zaslúžil. Bol úspešný všade, kde pracoval. Myslím si, že teraz potrebujeme práve to a do reprezentácie môže vniesť úspech. Odchod Gerarda je smutná správa, ale musíme to rešpektovať."

VAR

"Pred šampionátom nám to dosť dobre vysvetlili. Viac menej vieme, kedy sa videorozhodca môže použiť. Zmenila sa oslava gólov, ktorá už nie je taká ako predtým. Budeme sa tejto veci postupne prispôsobovať."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.