Guillermo Barros Schelotto, tréner Boca Juniors, hovoril s novinármi na tému zápasu o Gamperov pohár proti FC Barcelona.

Úžasná skúsenosť

"Barcelona v posledných rokoch definovala istú éru, skúsenosť s hrou proti tomuto tímu je úžasná. Zo športového pohľadu to bolo úžasné a aj napriek výsledku môžeme z našej hry vyvodiť množstvo záverov. Barcelona má možnosť získavať najlepších hráčov, my musíme navyše aj bojovať."

Boca Juniors chýbalo viac šťastia

"Neviem, o koľko vyššie bolo držanie lopty v podaní Barcelony v prvom polčase. Malcom mal pri prvom góle trochu šťastia, nám bohužiaľ chýbalo - dve hlavičky sa mohli skončiť gólom, pritrafila sa nám takisto aj strela do konštrukcie brány."

Barcelona je technicky na inej úrovni

"Medzi klubmi je viditeľný obrovský rozdiel ak sa pozeráme na efektivitu hry. Messi mal jednu príležitosť a strelil gól. Je ťažké proti tomu niečo urobiť. Z pohľadu kondície však rozdiel medzi hráčmi oboch klubov nevidím. My máme rýchlych hráčov, ale Barcelona má Malcoma, Messiho a Coutinha - všetci hráči s technikou najvyššej úrovne. Rafinha takisto ukázal, že je technicky veľmi dobre vyškolený a s tým len ťažko niečo urobíte."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Ortiz

16
2018-08-16 13:05:47

Dobre jste vetrali nasi deravou obranu

maros1

11
2018-08-16 14:00:01

Presne tak ako píšeš. Boca bola výsrahou, že pokiaľ súperovi stačia sily, má naša obrana značné problémy. Ja to vnímam ako varovný prst. A pri rozostavení 4 : 3 : 3 ako Valverde plánuje, bude musieť stred poľa výrazne v zadu pomáhať.
Úplne treba vylúčiť také herné situácie - ako sa stalo, že lenglet vystreli nezmyselne na bránu dobrých 10 m pred šestnástkou, trafil vybiehajúceho súpera a mali sme zadeláno na pekný problém....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.