Philippe Coutinho ukázal, že vo svete športu priateľstvo prevyšuje rivalitu. Po tom, čo vstúpil do ligovej sezóny s presným zásahom na svojom konte, využil útočník FC Barcelona deň voľna na stretnutie so svojimi bývalými spoluhráčmi. 

V úvodom súboji La Ligy Santander sa predstavili barcelonskí futbalisti v domácom prostredí proti hráčom Deportiva Alavés, aby triumfovali pomerom 3:0. Brazílsky loptový kúzelník Philippe Coutinho začínal iba na lavičke náhradníkov, no po tom, čo ho Valverde poslal do hry ako striedajúceho hráča, sa mu podarilo skórovať. Po výhre dostali blaugranas od extremadurského manažéra deň voľna, a ten sa rozhodol Coutinho využiť na expresnú návštevu Ríma. 

V metropole Talianska sa stredopoliar stretol so svojimi priateľmi a bývalými spoluhráčmi v jednom, Juanom Jesúsom a Lucasom Leivom. Na tom by, samozrejme, nebolo nič zvláštne, pokiaľ by prvý menovaný nepôsobil v Ríme, zatiaľ čo ten druhý hráva za Lazio, čo sú tímy znepriatelené na smrť a tradične medzi nimi a najmä ich fanúšikmi panuje obrovské napätie. 

Coutinho zdieľal s Juanom Jesúsom jednu šatňu v Interi a s Lucasom Leivom hrával za Liverpool. Aj naďalej má dobrý vzťah s obomi z nich a dôkazom bola spoločná večera. 

Spoločným stretnutím ich rodín sa na sociálnej siete neváhali pochváliť všetci zúčastnení. "Aké príjemné prekvapenie!!! Sme rodinou, kde sa všetci veľmi ľúbime," napísal obranca Lazia Lucas Leiva. 

Na svojom profile uverejnil snímku i Juan Jesús, ktorý ju pre zmenu doplnil nasledujúcimi slovami: "Večera s jedinečnou návštevou, vidieť vás je vždy príjemné."

Futbalisti sa ale po krátkom vydýchnutí musia opäť plne koncentrovať na svoje klubové povinnosti. Coutinha čaká v sobotu druhé ligové kolo s Valladolidom, Lucas Leiva sa v rovnaký deň predstaví na horúcej pôde úradujúceho talianskeho ligového šampióna Juventusu a Jesúsovo Inter Miláno narazí deň nato doma na Turín. Nerrazzuri majú čo po predchádzajúcom zápase naprávať, keďže na štadióne Sassuola nečakane prehrali pomerom 1:0. 

Zdroj: sport
Foto: sport, instagram

Rasto

2
2018-08-22 11:48:16

Tak za koho hrá Jesús? AS či Inter?

barcelonista29

5
2018-08-22 11:53:25

Hral v Interi, ale už je dlhšie v AS. Hral aj v tej pamätnej odvete v LM :D

Rasto

1
2018-08-22 18:54:02

Ja viem, ale na konci článku to vyznieva, ako by hral v Interi.

Rasto

1
2018-08-22 18:54:04

Ja viem, ale na konci článku to vyznieva, ako by hral v Interi.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.