Deportivo Alavés to Barcelone v úvodom zápase sťažilo ako len mohlo, nakoniec sa však kvalita na strane Blaugranas predsa len ukázala a dokázali zvíťaziť rozdielom triedy. Valladolid sa preto musí mať na pozore. Hrá doma a posnaží sa zabrániť blamáži, v ideálnom prípade uchmatnúť zo zápasu nejaký ten bod.

Barcelona výjazd na Estadio Jose Zorilla nemôže brať na ľahkú váhu, pretože posledná návšteva nedopadla najlepšie. Pred štyrmi rokmi Barcelona na tomto štadióne prehrala 1:0 - výsledok, o ktorom zverenci Ernesta Valverdeho v tomto prípade nechcú ani len počuť. Bude to ozaj zaujímavý zápas a tu sú 3 veci, ktoré stoja za povšimnutie.

Skvelá štatistika na Estadio Jose Zorilla

Barcelona síce naposledy s Valladolidom na výjazde prehrala, no vo všeobecnosti má na tomto štadióne fantastické štatistiky. Za posledných 20 rokov tu Katalánci prehrali len jeden jediný zápas. Valladolid bude mať aj v tomto prípade čo robiť, aby sa barcelonskej kvalitatívnej presile ubránil. Veď Blaugranas majú jeden z najlepších kádrov na svete, kým Valladolid sa medzi španielskou elitou opäť predstaví po štyroch rokoch.

Messi vo forme

Odchod Cristiana Ronalda neubral Messimu z motivácie vôbec nič. V tejto sezóne môže vyrovnať rekord v počte získaných Trofeo Pichichi a v prvom zápase ukázal, že je najlepším hráčom sveta. Deportivo Alavés zaťažil dvojicou gólov, pritom ďalšie dva gólové strely skončili na konštrukcii brány. Počas celého zápasu bol nesmierne nebezpečný. Ako kapitán má v tejto sezóne o nejaké povinnosti navyše, no predovšetkým musí byť pre mužstvo príkladom. Nie je vylúčené, že svoje meno do streleckých listín zapíše aj dnes.

Brániť, brániť, brániť!

Valladolid vo svojom prvom zápase tejto sezóny remizoval s Gironou 0:0. Hral však na istotu a urputne bránil. Aby sme boli úprimní, Valladolid sa v podstate ani nesnažil streliť gól, jednoducho žiaden nechcel inkasovať a podľa tohto vyzerala aj taktika a hra. S rozostavením 4-5-1 sa podľa všetkého predstaví aj v dnešnom zápase s Barcelonou. Katalánci si tak musia pripraviť zlaté nervy a posnažiť sa zaparkovaný autobus prekonať a streliť gól.

zdroj: thesportsman.com
foto: thesportsman.com

kaspec22

27
2018-08-25 15:27:56

Pokud budou dneska betonovat, tak tam musí být Cou a Messi, protože oni prostě umí střílet z dálky.

cescfabregas58

13
2018-08-25 17:31:43

malcom

Ronaldinho99

12
2018-08-25 15:40:07

Dnes hrame skor proti zostave 8-1-1 ako 4-5-1 ale verim ze dame aspon 2 goly ale musime si davat pozor aj v obrane na rychle protiutoky

Marosv

0
2018-08-26 00:09:19

no tak takto asi nie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.