Gerard Piqué po víťazstve nad Realom Valladolim poskytol pre médiá rozhovor, v ktorom sa vyjadril aj k zlému stavu trávnika.

Trávnik

"Bol ťažký kvôli stavu trávnika. Ak chceme predať náš produkt za hranice, najprv sa musíme pozrieť na to, čo máme doma. Chceme letieť do USA a dnešné udalosti sú hanbou. Stav trávnika bol úbohý. Už ani nehovoríme o hre, ale o vysokom riziku zranenia, to je dôvod na to, aby ste sa hanbili. Dúfam, že zodpovedné osoby to budú mať na zreteli, pretože je to poľutovaniahodné."

Videorozhodca

"Akcia Valladolidu sa udiala v poslednej minúte a ak by padol gól, nevyhrali by sme. Myslím, že asistent rozhodcu odmával ofsajd a VAR to potvrdil. Je to dobrý výsledok, získali sme tri body a budeme naďalej pracovať."

"O strele Keka som nebol presvedčený. Povedal som rozhodcovi, že tam bol faul na Messiho a mal by si to pozrieť. V hre sa pokračovalo, takže som dodal, že ak nebol ofsajd, nech pozornosť venuje faulu."

zdroj: as.com
foto: as.com

JURITO

top komentár
53
2018-08-26 08:02:10

Inak ti čo vyčítajú Dembelemu že veľa lôpt stráca tak sa zamyslite nad tým,že je to hráč ktorý sa snaží niečo vymyslieť a s tým prichádzajú aj chyby proste lebo ide na riziko. Radšej by ste chceli aby prihrával na istotu dozadu jak Gomes? Ani jedno Vám nie je dobre. Proti betónu keď sa snažíte tvoriť a ísť 1v1 a psovi e proste chyby prichádzajú. Buď to akceptujete alebo nie a potom volajte naspäť po Gomesovi

JURITO

3
2018-08-26 08:02:57

A tvorit*

UpEpic

5
2018-08-26 11:12:19

Každí ofenzívny hráč má za úlohu tvoriť, niekto ako Leo napríklad má ten pomer veľmi dobrý velma vytvorí - málo stratí (včera s Valaloidom to bola výnimka). Iní ako Dembele z minulej sezóny má ten pomer veľmi zlý a je rozdiel stratiť ľahkú loptu a stratiť loptu keď chce niečo vytvoriť. Ten pomer genialita-strata odlišuje obyčajných hráčov od výnimočných. Každopádne Dembele sa mi včera páčil ani toľko nestrácal začína sa dotoho dostávať.

JURITO

4
2018-08-26 11:35:23

Áno viem,že Messi má ten pomer skvelý lenže neporovnajme ho s Messim. Nikto nie je ako Messi. Ale ak ho porovnáme s ostatnými hráčmi na jeho pozícii podľa mna strava rovnako loptu ako oni a je ešte mladý nevie tak analyzovať v tej rýchlosti situácie že kedy si to môže dovoliť. To príde skusenostami

UpEpic

4
2018-08-26 11:41:16

Ano je mladý, vpodstate stebou súhlasím ale minulú sezónu mal ten pomer naozaj podpriemerný a navyše strácal aj ľahké lopty kde sa nesnažil nič vymyslieť, ale čobolo to bolo. Vtejto sezóne sa mi začína páčiť dúfam že bude čím ďalej tým lepší.

emiliano

6
2018-08-26 11:01:14

Presne tak Jurito, moja reč. Mám rád hráčov, ako Leo, Alba, Cou, Dembele, ktorí myslia na vytvorenie akcií a šancí a preto občas aj pokazia prihrávky či stratia loptu. Oni hrajú futbal, na ktorý sa radi dívame, bez nich by góly nepadli. Hráči ako Raki, Busi kazia menej, lebo hrajú na istotou, dozadu, do strán, ale nič nevytvoria. Treba aj robotníkov, ale nie dvoch vedľa seba v zálohe. Niekedy sme mali jedného robotníka (Busiho) a dvoch kreatívnych vedľa neho (Xavi, Iniesta), teraz je v zálohe jeden futbalista (Cou) a dvaja pomocní robotníci. Ale Valverde má rád robotníkov, prišiel z malých klubov, kde remízy, či vydreté výhry sa cenili. Nemal k nám nikdy prísť, my potrebujeme trénera s víziou útočnej hry a ambíciami vyhrať LM.

pepo46

0
2018-08-26 12:11:40

Naprosto súhlasím. Včera, po obdržaní toho gólu tesne pred koncom predĺženia som v afekte vypol telku a išiel som rozzúrený spať s tým, že sme remizovali. Valverdeho by som v tú chvíľu roztrhal v zuboch. Jeho prístup takmer stejný, ako s AS Rím v odvete. Aj keď som sa ráno dozvedel skutočný výsledok, len ma to utvrdzuje v tom, že ten konzervatívec do Barcy nepatrí. Ničiteľ krásy futbalu - aj keď to niekedy je efektívne. Angažovať Valverdeho bola tragická chyba, a ani double ma nepresvedčilo o opaku. Čím skôr sa ho Barca zbaví, tým lepšie.

bloto

4
2018-08-26 16:09:30

Nazvat Busiho "robotnikom" je na psychiatriu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.