Prezident La Ligy Javier Tebas verejne oľutoval katastrofálny stav trávnika na štadióne Valladolidu a oznámil, že z celej situácie vyvodí dôsledky. Barcelona zároveň podá formálnu sťažnosť.

Tebas na svojom oficiálnom účte na sociálnej sieti Twitter napísal:

"Stav trávnika na Estadio Zorrilla nespĺňal minimálne podmienky, ktoré súťaž La Ligy vyžaduje. Samozrejme, že to musí viesť k začatiu disciplinárneho konania, ktoré ukáže na zodpovedné osoby."

Na stav trávnika sa v pozápasových rozhovoroch sťažovali ako hráči FC Barcelona, tak aj tréner Ernesto Valverde. Je známe, že katalánsky klub sa vedeniu La Ligy bude sťažovať oficiálnou cestou. Terén bol v takom stave, že nebolo možné hrať futbal za normálnych podmienok a existovalo vysoké riziko zranenia.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

JURITO

28
2018-08-26 08:46:58

No ale toto by sa malo riešiť už pred zápasom a proste kontumovat ho a nie potom! Dajme si situáciu ,že nejaký tím stratí kvôli tomu trávniku body a zostúpi do druhej ligy alebo práve tie body by jej chýbali na titul a valadolid dostane max nejakú smiešnu pokutu a ten druhý tím príde o veľa a nejaká pokuta pre súpera im je ukradnutá! Nevyhovujúcu terén nebol zapríčinený počasím ani nejakými nepredvídateľnými okolnosťami za ktoré by nemohli,proste to bol účel.O zápase vedeli dopredu dostatočne dlhy čas takze mali zariadiť aby trávnik bol v poriadku a ak to nedokázali je to ona ich chyba nikoho iného,má to byt kontmacia a nabudúce by to už určite mali pripravené všetky tímy! Iná situácia je keď sa niečo stane a nemôžu zato,vtedy proste odložiť zápas ale nemal by sa odohrať proste

bulldozer

2
2018-08-26 11:13:55

Pred zapasom som si hovoril ze ten travnik vyzera cekom pekne.

Marian

5
2018-08-26 12:34:59

bol položený trávnikový koberec 4 dni pred výkopom a nestihlo to zakoreniť do podkladu, takže sa to správalo ako koberec na chodbe...

quentin

1
2018-08-26 17:02:40

Koberec na chodbe sa Ti nekúskuje na menšie pláty, ktoré by Ti ostali na topánke a ani keď sa zvrtneš na mieste, tak sa Ti noha cez neho nezabori pod neho. A to polievanie cez polčas urobilo len to, že to bolo ešte horšie. Však také čosi nevidíš ani už u nás na dedinách.

FCBarcelona2018

4
2018-08-26 18:55:34

Povinnosťou rozhodcu je pred zápasom skontroôovať stav trávnika. Keby to bol rozhodca urobil musel by zistiť, že trávnik je v takom katastrofálnom stave, že hrozí možnosť zranenia hráčov a mal ho uznať ako za nespôsobilý a Barca mala vyhrať kontumačne. Na takom trávniku, ktorý sa skrúca do roličiek už pri zapretí hráča kopačkou pri behu, sa nehrajú ani zápasy vidieckych súťaží. Mám dojem, že to bol zámer domácich, znemožniť kombinačnú hru Barce. Disciplinárka by mala voči Valladolidu tvrdo zasiahnúť.

Milan87

3
2018-08-26 19:43:19

Tiež by som ten zápas odložil alebo kontumacne pripísal barce

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.