FC Barcelona vo včerajšom zápase nedala SD Huesca žiadnu šancu a jednoznačne zvíťazila 8:2. Výsledok pomerne nečakaný a jednoznačný, no stále je priestor na zlepšenie. Prinášame vám trojicu hlavných záverov z tejto na pohľad jasnej výhry.

Suarez sa konečne presadil aj gólovo

Výkony Luisa Suareza boli pre fanúšikov trochu sklamaním. Gólovo sa mu nedarilo, včera však streleckú smolu prelomil a zaznamenal dvojicu gólov. Výkon v zápase s SD Huesca môžeme hodnotiť ako veľmi dobrý. Prvým gólom zvyšoval na 3:1 po asistencii od Jordiho Albu. Veľmi dôležitý gól, pretože Barca odskočila súperovi na rozdiel dvoch gólov. Ďalší gól pridal v závere stretnutia z pokutového kopu. Jeho výkon bol však aj pomimo gólov skvelý, keď svojim pohybom a bojovnosťou robil súperovi obrovské problémy. Vybojoval pokutový kop, ktorý aj premenil a takisto prihral Dembélému na gól.

Defenzíva potrebuje vylepšiť

Zápas síce skončil vysokým víťazstvom domácich, no ter Stegen inkasoval až 2 góly. Hlavným problémom je však spôsob, akým Barcelona tieto góly inkasovala. Pri prvom góle urobil chybu Piqué, keď nepokryl svojho hráča. Druhý gól bol z pohľadu bránenia Kataláncov ešte horší. Nedôsledné bránenie Umtitiho viedlo k tomu, že Barca inkasovala aj druhýkrát. Obe gólové akcie súpera prišli po rýchlych protiútokoch. V zápasoch proti silnejším súperom by takáto defenzíva Barcelony inkasovala aj viac gólov.

Dembélé-Coutinho-Alba: smrtiaca spolupráca

Viaceré analýzy pred zápasom spochybňovali súhru dvojice Coutinho-Dembélé, no hráči v zápase umlčali všetkých kritikov. Pomohol im k tomu aj Jordi Alba, ktorý do tejto línie fantasticky zapadol. Pravá strana Huescy si s náporom tejto trojice nevedela poradiť. Zatiaľ čo Dembélé hral priamočiaro, Coutinho si zbiehal do stredu poľa a Alba nabiehal po čiare za obranu, s čím si súper skutočne nevedel dať rady. Alba tak jeden gól strelil sám a na ďalší prihral.

zdroj: everythingbarca.com
foto: everythingbarca.com

fofo112

23
2018-09-03 15:37:09

ešte mi k ním jednoznačne chýba rýchlík Semedo,to už by bolo dokonalé.

www.JW.ORG

-9
2018-09-03 17:32:22

Suarezovi budu pocitat gol az ho da ze hry....potom bude uvolneny a prolomi smulu.
V defensive bych jeste zminil nemoznost S.Roberta - sup s nim do zalohy.
Ja bych hral 3-5-2

BartFart

20
2018-09-03 17:58:28

A jeho první gól byl teda s čeho? S předehry? ;)

mikimi122

3
2018-09-03 19:33:13

To by sa ti Alba nepoďakoval. Naša posledná hra na troch obrancoch mu zničila vzťah s Enriquem a vďaka tomu teraz nebol povolaný do reprezentácie :D

ximpp

0
2018-09-04 09:27:37

Přesně, Albův potenciál je potřeba využívat, hraje skvěle a dle mě je aktuálně náš hráč č.2.

maros1

-9
2018-09-03 19:50:14

Podla mňa je Dembele oplašeny a bez ohladu na streleny gol pokazil 4 z 5 tich nahravom

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.