Liga Majstrov je konečne tu. Katalánci svoju sezónu v najprestížnejšej klubovej súťaži sveta začína súbojom s PSV Eindhoven. Sledujte zápas spolu s nami naživo! :)

Stavte si LIVE TU!


FC Barcelona
4 - 0
PSV Eindhoven
Domáci
Štatistiky
Hostia
68
Držanie lopty
32
9
Strely
7
9
Strely na bránku
2
8
Rohy
1
10
Fauly
12
18.9.2018, 18:55, Liga majstrov
Góly: 32. Messi, 75. O. Dembèlé, 77. Messi, 87. Messi. ŽK: 56. Umtiti (BAR) – 31. Viergever (PSV), 57. L. de Jong (PSV). 2.ŽK=ČK: 79. Umtiti (BAR). Rozhodca: Tasos Sidiropoulos – Polychronis Kostaras, Lazaros Dimitriadis – Damianos Efthimiadis (všetci GRE). Diváci: 73462.
Aj v druhom polčase sme videli presné zásahy, domáci pokračovali vo svojej aktivite a zaslúžene tak vyhrávajú toto stretnutie 4:0! Najväčšou hviezdou stretnutia je domáci kapitán Messi, ktorý zaznamenal hattrick a výraznou mierou sa tak podpísal na tomto víťazstve Barcelony, ktorá zaznamenáva vydarený vstup do novej sezóny Ligy majstrov.

S týmto konštatovaním sa teda lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj.
90+5' Koniec zápasu.
90+4' To sa však už zrejme nestane, lopta je v držaní domáceho tímu a čaká sa na záverečný hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončí toto stretnutie v skupine B.
90+3' Barcelona sa ešte pokúsila o útočný výpad, ale Suárez sa prezentoval len nepresnou prihrávkou za obranu súpera. PSV tak ešte môže skúsiť aspoň kozmeticky prikrášliť tento výsledok a obrať tak domáceho brankára o čisté konto.
90+2' Stretnutie sa už len dohráva, pri lopte sú domáci a do kombinácie sa zapája aj brankár ter Stegen. Ten by si dnes mal udržať čisté konto, čo len podrhne skvelý výkon domáceho tímu v tomto zápase.
90' Ešte päť minú nadstavuje Tasos Sidiropoulos z Grécka! Podľa môjho názoru je to už zbytočné.
89' Čoskoro je tu záver riadnej hracej doby druhého polčasu. Sme tak ešte zvedaví na nadstavený čas.
88' Domáci tak zvládli vstup do nového ročníka Liga majstrov výborne, obranné múry holandského tímu začali padať hlavne v druhom polčase. Smerom dopredu dnes PSV nebolo až tak nebezpečné.
Gól 87' Barcelona dala gól!
Je tu ďalší presný zásah domáceho celku, v poradí už štvrtý! Kapitán domáceho tímu LIONEL MESSI dostal parádnu prihrávku za obranu súpera a z blízka už nemal problém prekonať brankára súpera, tým pádom zaznamenáva hattrick – 4:0!
87' Zápas sa tak už len dohráva, Barcelona by mala zaznamenať úspešný štart do tohoročnej edície Ligy majstorv. Tréner hosťujúceho celku mal troška vysoké vyhlásenia pred zápasom, ale bude sa musieť zmieriť s porážkou.
86' Dnešné stretnutie sleduje 73462 divákov.
Striedanie 85' Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Ivan Rakitić, prichádza Arturo Vidal.
Striedanie 84' Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Ousmane Dembèlé, prichádza Arthur.
83' Presa len hostia dostali loptu do súperovej siete, Lozano to však dosiahol z ofsajdovej pozícii a tak si ter Stegen stále drží čisté konto.
Striedanie 82' Striedanie v tíme PSV Eindhoven: z ihriska odchádza Pablo Paulino Rosario, prichádza Érick Gutiérrez.
Striedanie 81' Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Philippe Coutinho, prichádza Clément Lenglet.
80' Už je to teda rozdielom triedy a hrá sa len o konečný výsledok. Barcelona by s najväčšou pravdepodobnosťou mala natiahnuť sériu v európskych pohároch na 27 zápasov za sebou bez prehry!
79' Žeby tu bola ešte komplikácia? Umtiti dostáva druhú žltú kartu v tomto zápase a pôjde sa tak skorej osprchovať! Do ďalšieho stretnutia tak určite nezasiahne, čo môže byť strata pre domáci celok.
Striedanie 78' Striedanie v tíme PSV Eindhoven: z ihriska odchádza Steven Bergwijn, prichádza Donyell Malen.
Gól 77' Barcelona dala gól!
Tak toto je už zrejme gól, ktorý definitívne rozhoduje toto stretnutie! Skvelý center vymyslel chorvátsky reprezentant Rakitič, lopta si našla kapitána LIONELA MESSIHO a ten presným zakončením z voleja dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 3:0!
76' Katalánci stále pokračujú vo svojej aktivite, majú všetko pod kontrolou a už o ich víťazstve zrejme byť pochýb nemôže. PSV toho veľa v útoku nepredvádza, skôr sa len bráni.
Gól 75' Barcelona dala gól!
Domáci sa dočkali druhého vytúženého gólu a zrejme tak už zlomili možný odpor súpera! OUSMANE DEMBÈLÉ predviedol krásnu individuálnu akciu, nabehol si s loptou do pokutového územia a skvelou strelou k tyčke nedal Zoetovi žiadnu šancu – 2:0!
73' Suaréz miesto strely volil prihrávku na Messiho, ten sa však už do zakončenia nedostal a PSV dostáva loptu do bezpečia. Stále sa však bude musieť brániť.
72' Po dlhšej dobe bol v permanencii aj domáci brankár ter Stegen, ale dobre čítal hru a nedovolil Schwaabovi nič nebezpečného vymyslieť. Barcelona je tak znova pri lopte.
71' Čas sa tak začína hosťujúcemu celku krátiť, stále však nieje o ničom rozhodnuté. Barcelona pokračuje vo svojej aktivite, ale hlavne koncovka dnes trápi domáci celok.
70' Domáci zahrávali po individuálnej akcii Dembèlého rohový kop, ale nepodarilo sa im z neho nič zaujímavého vyťažiť. PSV sa však teraz v útoku nedarí, s nádejami na bodový zápis to vyzerá dosť biedne.
69' V držaní lopty však jasne dominuje Barcelona a tak nepúšťa súpera k zakladaniu útokov. Stále sme však nevideli ani gól z hry, Messiho presný zásah padol po parádne zahratom priamom kope.
68' Vytúžený druhý gól domácich mal teraz na kopačke Suaréz, ale jeho pokus končí na brvne hosťujúcej brány! Hostia mali teraz veľké šťastie, ich nádeje ešte stále žijú.
Striedanie 67' Striedanie v tíme PSV Eindhoven: z ihriska odchádza Nick Viergever, prichádza Nicolas Isimat-Mirin.
66' Pri striedačke holandského tímu sa chystá k prvému striedaniu v tomto zápase. Možno práve výmena hráčov môže PSV pomôcť k väčšej aktivite a k oživeniu hry.
65' Nasledoval ešte rohový kop futbalistov PSV, ale ten nič zaujímavého neponúkol. Barcelona sa snaží o postupný prechod do útoku.
64' Po veľmi dlhej dobe tu bol však náznak nebezpečenstva pred domácou bránou. Tento brejk hostí bol už o niečo úspešnejší, ale Lozanova strela smerovala len do Piquého a ten ju upratal do bezpečia.
63' Rýchle brejky holandského tímu nie sú nijak úspešné, k lopte sa tak opäť dostávajú domáci. Barcelona pokračuje vo svojom tlaku, lenže vytúžený druhý gól nie a nie prísť.
62' Kapitán domácich to však predsa len vyskúšal, ale nemieril presne. Zoet bude rozohrávať loptu od svojej brány, čoskoro sa však dá očakávať ďalší útok Barcelony.
61' Bol tu faul od hosťujúceho Viergevera a tak domáci získavajú priamy kop na útočnej polovici. K lopte sa stavia Messi, ale zrejme to nieje na priame ohrozenie brány.
60' PSV má stále veľmi ďaleko od vyrovnania, musí sa len brániť a tlak domácich je už veľmi veľký. Stačí však jeden vydarený útok a všetko môže byť inak. Toho sú si domáci vedomí a snažia sa navýšiť toto tesné vedenie.
59' To však už platiť nemuselo! Umtiti mal na kopačke druhý gól domáceho tímu, keď to mieril parádne pod brvno, ale vyznamenal sa brankár Zoet, ktorý vyráža výborným zákrokom loptu do bezpečia!
58' Znova tak sledujeme útočnú aktivitu domácich futbalistov, ktorí obliehajú šestnástku súpera. Stále sa však stav stretnutia nemení, domáci vyhrávajú gólom svojho kapitána Messiho 1:0!
Zltá karta 57' Žltú kartu dostáva Luuk de Jong (PSV Eindhoven).
Zltá karta 56' Žltú kartu dostáva Samuel Umtiti (FC Barcelona).
55' Coutinho mohol teraz rozveseliť domácich fanúšikov! Skvelo si nabehol do pokutového územia, ale jeho strela bez prípravy sa medzi tri žrde nevošla!
54' Hlavne rýchle brejky vedia mať hostia veľmi nebezpečné, v tomto prípade však Lozano nemieril presne, šlo však s touto situáciou naložiť aj lepšie.
53' Vedenie domácich je stále len o ten jeden gól, čo môže byť veľmi zradné. PSV sa snaží hru v druhom polčase vyrovnať, častejšie sa dostáva na útočnú polovicu ako v prvom dejstve.
52' Okrem futbalu mohli teraz aj fanúšikovia na štadióne sledovať menšiu potýčku protagonistov tohto stretnutia. Hlavný rozhodca to však všetko včas vyriešil a môže sa tak pokračovať v hraní futbalu.
51' Zakrátko domáci zaútočili opäť, ale Albovi sa nepodarilo preniknúť cez obranu súpera. Tlak Barcelony však ešte pokračuje ďalej, domáci chcú jednoznačne navýšiť svoje vedenie.
50' Sledovali sme postupný útočný výpad domáceho celku, Messi postupoval s loptou až do pokutového územia, ale jeho zakončenie dokázal pokryť hosťujúci brankár Zoet.
49' Od rohovej zástavky centroval Dembèlé, ale rohový kopy dnes zatiaľ katalánskemu celku nevychádzajú. Loptu na svoje kopačky tak získava PSV, ktoré musí doháňať náskok súpera.
48' Barcelona dokázala rýchlo odpovedať, keď Busquets takisto centroval do pokutového územia súpera a domáci futbalisti ešte získavajú rohový kop.
47' Na pozore sa teraz musel mať domáci brankár ter Stegen, ktorý včas vybehol zo svojej brány a vyboxoval center od Tasendeho do bezpečia. Keby sa mu to nepodarilo, mohla byť z toho aj gólová situácia pre hosťujúci celok.
46' Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácemu tímu. Ani jeden z trénerov nesiahol cez prestávku k výmene a tak sa nastupuje s identickými zostavami ako v prvom polčase.
46' Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
V prvom polčase sme sledovali jednoznačnú aktivitu domáceho celku, čo sa však zrejme aj očakávalo. Napokon padol len jeden presný zásah, o ktorý sa v 32. minúte postaral výstavným kúskom z priameho kopu kapitán domácich Lionel Messi a tak Barcelona vyhráva po prvom polčase nad PSV Eindhoven 1:0! Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 19:58.
45+1' Prvý polčas sa skončil.
45' Tak predsa len sa nastavuje ešte jedna minúta!
44' Pomaly sa už naplní riadny hrací čas prvého polčasu. Hra sa nijak výrazne neprerušovala a tak je otázne, či hlavný rozhodca Tasos Sidiropoulos z Grécka ešte bude niečo aj nadstavovať.
43' Chorvátsky reprezentant to o chvíľu skúšal opäť, teraz však zvolil strelu zo strednej vzdialenosti. Zoet bol však znova pripravený a lopta končí v jeho rukaviciach.
41' Rakitić to skúsil sám, ale cez obranu súpera sa mu prejsť nepodarilo. PSV môže teraz skúsiť niečo vymyslieť, ale v útoku sa už presadzuje veľmi ťažko.
40' Posledných päť minút ostáva dohrať v prvom polčase, Barcelona stále vyhráva po góle Messiho 1:0. Domáci pokračujú vo svojej aktivite a snažia sa ešte do prestávky svoje vedenie navýšiť.
39' Po veľmi dlhej dobe aj hostia dokázali troška preveriť kvality domácej obrany. Lozano však Piquého neoklamal, stopér Barcelony s pokojom získal loptu a už ju rozohráva na svojich spoluhráčov.
38' Útočné akcie zo strany domáceho tímu tak pribúdajú, ale stále Barcelona čaká na vyloženú gólovú situáciu. Predsa len, zatiaľ jediný gól stretnutia padol zo štandardnej situácie.
37' Pre domáci celok je však podstatné, že stále drží loptu na svojich kopačkách a súpera k ničomu nepúšťa. Strelený gól navyše Barcelonu nakopol k ešte väčšej aktivite.
36' Roberto sa odhodlal teraz k strele z väčšej vzdialenosti, ale brankár súpera bol pripravený a tento v podstate propagačný pokus schoval do svojich rukavíc.
35' Približne desať minút pred koncom prvého polčasu vyhráva Barcelona 1:0 a snaží sa toto vedenie ešte navýšiť pred polčasovou prestávkou. Uvidíme, čo nám teda záverečné minúty prvého dejstva ešte ponúknu.
34' Na druhej strane však pre PSV ešte nemusí byť nič stratené. Holandský celok pri tých pár útočných výpadoch ukázal, že vie pohroziť aj pred súperovou bránou.
33' Toto bol určite veľmi dôležitý zásah domáceho tímu. Po viac ako polhodine hry sa ujíma Barcelona vedenia, keď tak zúžitkovala svoju veľkú aktivitu.
Gól 32' Barcelona dala gól!
Máme tu otvárací zásah tohto stretnutia! K spomínanému priamemu kopu sa predsa len postavil LIONEL MESSI a krásnou strelou do horného rohu brány prekonáva bezmocného brankára Zoeta, ktorý tak ako prvý loví loptu zo svojej siete – 1:0!
Zltá karta 31' Žltú kartu dostáva Nick Viergever (PSV Eindhoven).
30' Dembelého predviedol veľmi dobrý individuálny prienik, ktorý bol nedovolene zastavený a Barcelona získava priamy kop z hranice pokutového územia. Pozícia ako stvorená pre domáceho kapitána.
29' Domáci futbalisti trpezlivo kombinujú na útočnej polovici a presúvajú sa na hranicu pokutového územia. Obrana PSV je teda znova v pohotovosti, hlavne kvalitná defenzíva dáva holandskému tímu nádej na bodový zápis z Barcelony.
28' Barcelona by však najradšej viedla ešte do konca prvého polčasu a začína pridávať na svojej aktivite. Prekonať však dnes defenzívu holandského celku bude veľmi náročné.
27' Dlhá prihrávka opäť smerovala za obranu hosťujúceho celku, ale Roberto na ňu v tomto prípade nedosiahol. Stále teda čakáme na presný zásah, PSV si však určite nesťažuje.
26' PSV ešte pokračovalo v krátkom útočnom ťažení, ale Hendrixov center pred bránu domácich končí len u ter Stegena. Dopredu sa tak už snaží preniknúť Barcelona.
25' Tretí priamy kop mal teraz k dispozícii holandský celok. Pereirov center však dopadol len na hlavu Busquetsa a ten tak dostáva loptu do bezpečia. Domáci si však musia dávať pozor na nebezpečné výpady súpera, ktoré až tak často neprichádzajú.
24' Hosťom ich snaha nevyšla, ale pohroziť sa podarilo domácim futbalistom. Roberto si z pozície obrancu zbehol až do pokutového územia, ale na centrovanú loptu reagoval len nepresnou hlavičkou, ktorá išla priamo do rukavíc brankára Zoeta.
23' Domáci zahrávali teraz aj rohový kop, ale ani ten nič zaujímavého neponúkol, bolo to len odovzdanie lopty súperovi. PSV sa už pokúša po dlhšej dobe zaútočiť.
22' Barcelona pokračuje v útočnom ťažení, stále však hľadá spôsob, akým by sa dala prekonať prepracovaná obrana súpera. Dostali sme sa už za polovicu prvého dejstva, na presný zásah ešte čakáme.
21' Prvá vážnejšia situácia pre domáci celok! Messi vymyslel ďalšiu presnú prihrávku a vysunul Suárez v pokutovom území súpera do nádejnej príležitosti, ten však následne zakončoval len do bočnej siete.
20' Hosťujúcemu tímu sa teraz podarilo na dlhšiu dobu podržať loptu na svojich kopačkách, ale útočná akcia PSV sa nekonala. Lopta sa teda vracia späť na domáce kopačky.
19' Defenzíva PSV však stále pracuje úspešne a domácich do vyloženej šance ešte nepustila. Zatiaľ to nevyzerá na žiadne gólové hody v tomto zápase, stať sa však môže čokoľvek.
18' Inak sa stále na obraze hry nič nemení, v držaní lopty dominuje pochopiteľne Barcelona a postupnými prihrávkami sa presúva na útočnú polovicu.
17' Aj v podstate druhú zaujímavejšiu príležitosť tohto stretnutia môžme pripísať na konto hosťujúceho tímu! Domáci brankár zle odhadol center a bolo z toho zakončenie od de Jonga, ktoré však domáca obrana včas zblokovala do bezpečia.
16' Holandskému tímu sa vydaril tento rýchle prechod do útoku a získal priamy kop.Teraz to však bolo zo strednej vzdialenosti a k ohrozeniu domácej brány nedošlo.
15' Fanúšikovia Barcelony musia trpezlivo vyčkávať na ďalšiu zaujímavú situáciu pred bránou PSV. Stále prebieha postupná kombinácia domácich na útočnej polovici.
14' Na obraze hry sa stále nič nemení, domáci kombinujú na útočnej polovici a snažia sa vymýšľať ďalšie nebezpečné situáciu. Defenzíva PSV pracuje zatiaľ úspešne.
13' Aj naďalej sledujeme obliehanie hosťujúcej šestnástky, Alba padol v pokutovom území na zem, ale penalta sa nepískala. K zakončeniu sa ešte dostal Dembèlé, opäť však nemieril presne.
12' Domáci futbalisti sa zatiaľ len zastreľujú. Dembèlé v tomto prípade už zachytil prihrávku a pokúsil sa aj vystreliť, nemieril však z hranice pokutového územia presne a Zoet bude rozohrávať od svojej brány.
11' Diváci na štadióne sa teraz opäť mali na čo pozerať. Messi opäť adresoval center do pokutového územia súpera, tentoraz naň Coutinho dosiahol hlavou, ale jeho pokus ide tesne nad bránu PSV.
10' Postupne sa začína toto stretnutie rozbiehať, sledujeme útočné výpady na oboch stranách. Hostí teraz zradila v nádejnej pozícii zlá prihrávka, musia sa urýchlene vrátiť na svoju polovicu.
9' Domáci sa snažili o rýchlu odpoveď a takisto vznikol menší rozruch v šestnástke PSV. Messi získal loptu a dlhým pasom za obranu súpera hľadal Dembélého, tomu však chýbal malinký kúsok, aby dokázal loptu zachytiť.
8' A máme tu prvú zaujímavú situáciu tohto stretnutia, vypracovali si ju hostia! PSV zahralo spomínaný rohový kop, odrazená lopta sa v pokutovom území dostala k Pereirovi, ten však z voleja posiela svoj pokus len tesne nad domácu bránu.
7' Tento útočný výpad holandského tímu však už bol lepší a po nedovolenom zákroku získava PSV priamy kop na súperovej polovici. Barcelona sa tak bude musieť prvýkrát v tomto stretnutí brániť.
6' PSV sa po zisku lopty snažilo založiť rýchly protiútok, ale dlhá nakopnutá lopta končí len mimo hraciu plochu. Barcelona už rozohrala aut na svojej polovici a znova sa postupne približuje k súperovej bráne.
5' Hostia si však ani v tomto prípade loptu dlho neužili, znova sledujeme kombináciu domáceho tímu. Opäť je to postupná rozohrávka, do ktorej sa zapájajú takmer všetci futbalisti katalánskeho klubu.
4' Dlhé držanie lopty domácich sa práve skončilo, Rakitić sa snažil preniesť hru dlhým centrom na druhú stranu, ale lopta končí len za postrannou čiarou. Aut tak na svojej polovici získava PSV Eindhoven.
3' Aj naďalej sledujeme kombináciu domáceho tímu, ktorý sa už postupne presúva na útočnú polovicu. Hostia z Holandska sa snažia o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
2' Futbalisti v bielych dresoch sa však s loptou ďaleko nedostali a svoju tradičnú kombináciu už rozbieha Barcelona. Domáci sa zatiaľ nikam neponáhľajú, snažia sa o postupný prechod dopredu cez postupné prihrávky.
1' Prvý polčas tohto stretnutia na Camp Nou sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu celku z Holandska, ktorý sa už pokúša aj o svoj prvý útočný výpad v zápase.
1' Stretnutie sa práve začalo.
Doznela zvučka Ligy majstrov, takže nový ročník tejto prestížnej futbalovej súťaže je teda tu! Ešte prebehnú úvodné formality a po nich hlavný rozhodca Tasos Sidiropoulos z Grécka odštartuje prvý polčas.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne. Prajem príjemný športový zážitok!
Prajem príjemný futbalový večer! Fanúšikovia futbalu majú ďalší dôvod na radosť, začína sa nový ročník prestížnej európskej futbalovej súťaže číslo jeden – Liga majstrov. V tomto prenose sa zavítame do Barcelony, kde domáci celok spoločne s PSV Eindhoven odštartuje svoje pôsobenie v skupine B. Favoritom zápasu sú domáci futbalisti, ale holandský celok určite svoju kožu len tak lacno nepredná. Môžme sa tak tešiť na zaujímavé stretnutie, ktoré sa o malú chvíľu začne. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, znova sa prihlásime tesne pred výkopom.
Úvodné zostavy:

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitić, Busquets, Coutinho – Messi (C), L. Suárez, O. Dembèlé

Náhradníci: Cillessen – Rafinha, Munir, Lenglet, Arthur, Semedo, Arturo Vidal

PSV Eindhoven: Zoet – Dumfries, Schwaab, Viergever, Sainsbury – Rosario, Hendrix – Pereiro – Bergwijn, L. de Jong, Lozano

Náhradníci: Room – É. Gutiérrez, Isimat-Mirin, Malen, Ramselaar

Rozhodca: Tasos Sidiropoulos – Polychronis Kostaras, Lazaros Dimitriadis – Damianos Efthimiadis (všetci GRE)
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Barcelona a PSV Eindhoven. Zápas sa začína o 18:55.

Po začatí novej sezóny v prestížnych futbalových ligách je tu začiatok aj najväčšej európskej futbalovej súťaže na svete, teda Ligy majstrov! V netradičnom novom hracom čase o 18:55 a o 21:00 budú proti sebe nastupovať tie najlepšie európske celky. V tomto prenose spoločne zavítame na barcelonský Camp Nou, kde domáca FC Barcelona privíta PSV Eindhoven s výkopom o 18:55.

FC Barcelona:
Katalánsky celok sa bude snažiť odčiniť minuloročné zaváhanie, keď vypadol určite príliš skoro. V štvrťfinále mu vystavil stopku taliansky AS Rím po senzačnej odvete v Ríme. Prvé stretnutie doma Barcelona zvládla hravo 4:1 a nepočítalo sa tak, žeby po odvete medzi najlepšiu štvoricu katalánsky celok neprešiel. Rím však doma vyhral 3:0 a Barcelona tak musela natiahnuť tretiu sezónu bez trofeje v Lige majstrov. Nový ročník španielskej Primera Divison sa zatiaľ pre Barcelonu vyvíja priaznivo, po štyroch zápasoch má na konte plný bodový zisk a nachádza sa tak na prvom mieste.

PSV Eindhoven:
To holandský celok sa v poslednom období v Lige majstrov výrazne trápi. V minulej sezóne v nej dokonca ani nefiguroval, naposledy si PSV zahralo skupinovú fázu Ligy majstrov v sezóne 2016/2017 a získalo v nej len dva body. Ani v tejto sezóne sa neočakáva zo strany PSV nič výnimočné, v nabitej skupine v spoločnosti Barcelony, Interu a Tottenhamu bude zrejme hrať len posledné husle. PSV v holandskej lige zatiaľ dominuje, z piatich zápasov má plný bodový zisk a takisto momentálne vedie svoju súťaž.

Favoritom stretnutia teda bude určite domáci celok, ale v úvode súťaže sa môže stať čokoľvek a obzvlášť v Lige majstrov. Môžme sa tak určite tešiť na zaujímavé stretnutie a snáď sa pri jeho sledovaní nudiť nebudeme.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:55.

zdroj: forcabarca.sk onlajny
foto: marca.com

Peter

6
2018-09-18 18:43:00

A hľadanie streamov môže začať...ach jaj digi, digi

Ricardo

2
2018-09-18 18:51:47

tento je v hd http://buffstreamz.com/...

Asterix

5
2018-09-18 19:25:23

Si uložte reddit.com/r/soccerstreams a hľadanie streamov nikdy nebolo ľahšie

CPuyolS

5
2018-09-18 19:27:55

Mess!!!!!!! <3

barca10

7
2018-09-18 19:29:27

Lahôdka, krajší priamak som už dávno nevidel, brankár keby mal ruky Jak lopaty tá nechytí

CPuyolS

9
2018-09-18 19:30:43

A samozřejmě pochvala pro Dembeleho, ten míč vyvezl skvěle a pro faul si vyloženě došel. :)

Forest100

5
2018-09-18 19:31:15

Nádherne zahrá štandardka

adriano

6
2018-09-18 19:39:15

Priamy kop perfektne zrealizovany ale treba si priznat je koniec polcasu vysledok je taky akyje preto lebo hra fcb je nemastna neslana.Stymto superom to malo byt po polcase viac naviac ked hraju doma.Zatial pre mna herne sklamanie male nasadenie a bezmyslienkove prihravanie semtam nieco vyjde ale bud mimo alebo chyti brankar okrem toho mesiho golu.

fofo112

9
2018-09-18 19:50:43

tie nekonečné prihrávky dozadu ma doslova deprimujú, žiadny moment prekvapenia,žiadne prihrávky do behu hra z našej strany pomalá doslova uspávanka,nikto si nenabieha do šestnástky. Ked nedáme čím skôr druhý gol im výjde jedna poriadna akcia a sme v pr.... ,takto sa jednoducho LM nehrá.

adriano

2
2018-09-18 19:54:33

Prene tak ako si napisal...

Forest100

1
2018-09-18 20:43:09

Messi: krásne, krásne, krásne. Kam sa hrabe zbytok hráčov na svete, pán futbalista

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.