Barcelona je v novej sezóne zatiaľ neporazená, a to platí aj po úvodnom súboji základnej skupiny Ligy majstrov. Messi a spol. v ňom porazili holandský Eindhoven pomerom 4:0. Ďalší súboj čaká na Barcu v La Lige proti Girone. Potvrdia domáci Blaugranas pozíciu favorita v malom katalánskom derby? Nenechajte si ujsť priamy prenos zo stretnutia na TV Tipsport!

Barcelončanom sa vo vzájomných zápasoch s Gironou darí, keď vlani v súperovej nováčikovskej sezóne vyhrali v oboch meraniach síl (3:0, 6:1). A podľa tipérov by partia okolo trénera Ernesta Valverdeho nemala zaváhať ani tentokrát. Tipnete si

Lucullus sa vo svojej analýze vyjadril nasledovne: „Ernesto Valverde doteraz zostavu rotoval iba minimálne. Minulý rok na to doplatil a ak chce v tejto edícii La Ligy aj Ligy Majstrov uspieť, jednoducho nemôže nechať zverencov uštvať. Zákonite musí prísť aspoň k malým zmenám a hráči aj sami vedia, aký ich čaká náročný program.“ Očakávate tiež zmeny v základnej zostave?

Tipér zakončil analýzu svojou predpoveďou: „Girona je oproti minulej sezóne skúsenejšia, v tejto chvíli oddýchnutejšia, povzbudená víťazstvom nad Celtou Vigo 3:2 a zrejme bude o trochu viac hrýzť, ako by sa dalo čakať. Preto sa skôr prikláňam k handicapu +4.0 na hostí v kurze 1,32.“ Necháte sa inšpirovať?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Roman7

12
2018-09-23 08:48:01

ziadne zmeny nastupit v plnej sile a skusit vyhrat prvy polcas aspon o dva goly a potom sa moze prestriedat teraz ked sme prvy domaci zapas proste musime vyhrat za kazdu cenu

Pedagog

18
2018-09-23 11:26:02

Semedo, Artur a Lenglet - základ

vetseo

-16
2018-09-23 12:27:24

tenisy - a další kurzové sázení, velmi spolehlivé http://vitexe.blogspot.cz

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.