Sergio Busquets komentoval zápas Barcelony s Gironou, ktorý sa nakoniec skončil remízou 2:2. Záložník je názoru, že o osude zápasu rozhodlo vylúčenie Clementa Lengleta.

Zápas

"Do momentu, kedy sme dostali červenú kartu, sme hrali dobre, ale keď sme hrali o jedného hráča menej, v ofenzíve to začalo byť horšie. Skúšali sme to, dokázali sme vyrovnať a pokúšali sme streliť aj víťazný gól, ale v oslabení je to veľmi ťažké. Odviedli sme ohromný fyzický výkon."

Červená karta

"Možno tam bol kontakt, vidieť to v opakovaných záberoch, ale lopta bola na zemi a pohyb bol prirodzený. Nešlo o agresivitu, Clement súpera nehľadal. Hráč Girony sa mu dokonca ospravedlnil, pretože Lenglet nefauloval. VAR by mal byť využívaný správnym spôsobom a podľa rovnakých kritérií."

Hra

"Bol to iný zápas, ukazovali sme sa v dobrom svete, ešte za hry 11 na 11. Mohli sme streliť viac gólov. Keď sme hrali v desiatich, začali sa ťažkosti. Všetci by sme chceli hrať dobre a predovšetkým vyhrávať. Budeme sa musieť zlepšiť."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

maros1

4
2018-09-24 12:07:42

Nie War je zodpovedný za zlé rozhodnutia, ale konkrétni ludia ktorí majú svoje ciele a war je len nástroj ako ich dosiahnuť
bez ohladu na to, nech sa nikto na mňa nehnevá taký Suarez ani Dembele vo včerajšom zápase nemali čo hladať, je to katastrofa - obaja, Pike tiež teda nemal svoj deň
Źial máme dnes k dispozícii 11 ku a to je všetko, ta lavička nestojí prakticky za nič.
Až keď prišiel Rakitič s Kautinom bolo vidno rozdiel - stačili 9 ti ludia len škoda, že sme nedali ten treti gol

emiliano

1
2018-09-24 14:21:29

Ja si myslím, že len príchodom Coutinha sa hra zmenila - prechádzal, bojoval, prihrával, strieľal. Raki neukázal nič, postával, poklusával, prihrával do strany a dozadu, nikoho neobišiel, neprihral prienikovú prihrávku, nevystrelil. Namal tam byť, mal tam ostať Arthur alebo Vidal. Pique zavinil dva góly, raz nestačil bežecky a raz mu pred nosom Stuani zobral loptu, ktorú mal pri nohe. On už patrí na lavičku, v minulosti ho tam LE posadil a potom sa zlepšil. Teraz však nemáme za neho náhradu, aj keď staval by som Vermelena. Máme však troch ľavých stopérov, pravák je len Pique.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.