Barcelona síce v prvom polčase zásluhou Coutinha viedla, no boli to práve hráči Leganes, ktorí v prvej 45-minútovke zaznamenali viac striel na bránu súpera. Nakoniec dokázali Kataláncov poraziť, keď v druhom polčase strelili 2 góly.

V prvom polčase zápasu Leganes s Barcelonou zverenci Ernesta Valverdeho vystrelili na bránu Cuellara 5-krát. Leganes však ter Stegena ohrozil 6-krát. V každom prípade treba priznať, že nešlo o nebezpečné strely. Ter Stegen sa však musel mať na pozore, aby sa hráčom súpera do polčasu nepodarilo vyrovnať.

Ernesto Valverde zápas s Leganes začal s Munirom, pretože Suarezovi chcel dopriať oddych. Mladík mal na hre Blaugranas len veľmi malý podiel, hoci toho veľa nabehal a na jeho pohybe bolo vidieť chuť hrať. Bohužiaľ, nevýrazná Barcelona opäť všetko nechala na Messiho pleciach, ktorý mal na útočné akcie tímu doslova monopol. V druhom polčase to bolo ešte horšie, keď Leganes v priebehu dvoch minút strelil 2 góly.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Darsley

9
2018-09-27 09:17:57

Proste si musime zvyknúť že aj keď barcelona ma Najlepšieho hráša v histórií už nie sme najlepší tím na svete...Výhra v zápase už nie je istota...a je to tak už 5 rokov...pre futbal to je možno dobre že to bude vyrovnanejšie ale pre Barcelonu nie...bohužiaľ tak to vo futbale chodí a obdobie s toľkými trofejami ako pod Pepom možno príde za ďalších 10 rokov....Ale fandiť sa neprestane Mes que un Club !! :)

jokerito

11
2018-09-27 09:23:55

Jasne beriem, nie sme, ale mala by byt snaha nim znova byt. Kazdopadne fandit treba vzdy. Palec hore

Darsley

13
2018-09-27 09:39:22

No veď ja Barcelonu milujem ale to ako posledné roky absentuje snaha a motivácia a nabudenie mne príde že tie zápasy berú ako každodennú rutinu prial by som si aby prišiel niekto z generácie puyola s jeho zapálením trénovať !! Tak ako to bolo u Zidana v reale

Milan87

-6
2018-09-27 10:33:01

Výhra v zápase už nie je istota...To ako naozaj?ved keby bola nemuseli by to ani hrať.to znamená že nikdy v zadním zápase nebola istota ze sa vyhra. My máme prvu horsiu seriu a už sa tu predavaju hráči a vyhadzuju treneri?!

Darsley

9
2018-09-27 10:55:03

Ja nehovorím o týchto 2 zápasoch ale celkovo o 5 ročnom pôsobení Barcelony a jej tréneroch...nikto tomúto tímu nič nedal ...a neviem od kedy fandíš ty ale ja osm bol na istotu výhry zvyknutý a s radosťou som sledoval tu hru príhravky bezmocnosť súpera a 5 golov na zápas...to bola Barcelona aj keď prišlo zakopnutie následne vyhrala zase 4 zápasy s viacgolovým rozdielom...ale teraz vyhrávame o jeden gól mame problem obísť hráčov v týmoch ako leganes...tréner ako by povedal hráčom nahravajte na istotu nerobte kľučky...horšie je že pozerám aj zápasy anglickej ligy kde hráči každy zápas pomaly život nechajú na trávniku....a asi mám potom veľke očakávania keď vidím ako naši klusajú....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.