Druhý zápas skupinovej fázy Ligy Majstrov Barcelona odohrá vo Wembley proti Tottenhamu. Mauricio Pochettino na Kataláncov chystá niekoľko zmien. Pôjde o prestížny zápas, ktorý bude sledovať celý svet a vy ho môžete sledovať na Orange Sport.

Spurs sa na Barcelonu chystajú veľmi dôrazne, pretože prvý zápas s Interom Miláno na výjazde prehrali 2:1. Druhá prehra v rade by im veľmi skomplikovala postupové nádeje. Doma sa Barcelonu skrátka pokúsia poraziť. Problémom je však fakt, že majú zranených kľúčových hráčov čo rezultuje v zásadné zmeny v zostave Mauricia Pochettina.

Tottenhamu v každom prípade vyšla generálka na tento súboj, keď Hudderslied Town pred jeho fanúšikmi porazili 2:0. O góly sa postaral Harry Kane, z toho jeden zaznamenal z pokutového kopu. Anglická liga doteraz odohrala sedem kôl a Tottenham priebežne okupuje štvrtú pozíciu s 15 bodmi za 5 výhier a 2 prehry so skóre 14:7. Barcelona je však súperom iného kalibru, aj keď samozrejme, v súčasnosti neprechádza najlepším obdobím a tento stret bude rozhodne zápasom kola.

Inak, priatelia, určite ste si ale všimli, že verejnoprávna RTVS už zápasy Ligy Majstrov nevysiela. Na forcabarca.sk sa minule strhla debata o tom, na akom programe si zápasy Ligy Majstrov budete môcť pozrieť. Najbližšie sezóny Ligy majstrov si môžete pozrieť na Orange Sport, a keďže je to výrazná zmena, objavili sa aj negatívne komentáre. Spočiatku sme boli skeptickí aj my, ale vyskúšali sme a hodnotíme až po tom. A môžeme len odporučiť. Aby sme vám mohli priniesť napríklad Semafor po zápase, tak zápasy sledovať musíme. Preto sme si zakúpili cez sms balík na jeden deň a boli sme milo prekvapení. Sledovali sme Barcelonu s PSV a stream bol bez sekania a vo vysokej kvalite. Zároveň máme veľmi dobrý pocit aj z komentárov. My sme si PC zároveň prepojili na TV cez HDMI kábel a fungovalo to fantasticky. Ligu Majstrov tak máme vyriešenú a  takéto sledovanie Orange Sport môžeme len odporučiť.

Poďme však späť k zápasu - aktuálne má Pochettino mimo hru trojicu kľúčových hráčov svojho tímu - kvôli zraneniam sú mimo Jan Vertonghen, Dele Alli a Christian Eriksen. V prípade prvého menovaného sa jedná o silné nakopnutie a existuje možnosť, že duel s Blaugranas stihne. Ďalšie dve hviezdy však laborujú so zraneniami, ktoré im účasť v stredajšom súboji znemožňujú.

Tréner Spurs tým pádom musí čarovať a zostavu zásadne meniť. Je pravdepodobné, že Tottenham proti Barcelone využije rozostavenie 4-2-3-1. Ako gólmana uvidíme Paula Gazzanigu. Pravým obrancom sa stane Kieran Trippier. Vzhľadom na to, že Eriksen je mimo hru, práve Trippier bude rozohrávať väčšinu štandardných situácií. Toby Alderweireld má skvelú formu a môže nahradiť Vertonghena. Stopérsku dvojicu tým pádom vytvorí s Davinsonom Sanchezom. Na ľavej strane obrany sa predstaví Ben Davies - jeho nábehy po čiare môžu Barcelone narobiť množstvo problémov.

Poďme na stred poľa. Mousa Dembélé je známy svojou pracovitosťou a tvrdou hrou. Harry Winks je zas mladík, ktorý ukázal svoj potenciál. Lucas Moura je šikovný stredopoliar, ktorý svojou technikou dokáže barcelonskej obrane narobiť problémy. Podobne je na tom aj Eric Lamela, ktorý je schopný strieľať dôležité góly a Son Heung-Min túto päticu stredopoliarov doplní. Na to, aby Barcelona bola úspešná, potrebuje vyhrať bitku o stred poľa. Pätica hráčov Spurs sa posnaží získať stred poľa pre seba.

Vpredu sa ukáže Harry Kane. Je v dobrej forme a budeme pozorne sledovať, čo dokáže s obranou Barcelony narobiť. Ako vieme, tá v prebiehajúcom ročníku stojí na hlinených nohách a tímy zo spodných radov La Ligy jej dokázali v zápase streliť aj dva góly.

Rozostavenie Tottenhamu by mohlo vyzerať nasledovne

Gazzaniga

Trippier - Alderweireld, Sanchez - Davies

Dembélé, Winks

Moura, Son Heung-Min, Lamela

Kane

AKTUALIZÁCIA: Tottenham pred malou chvíľou potvrdil, že v zápase kvôli svalovému zraneniu nenastúpi aj Mousa Dembélé. Tottenham proti Barcelone nastúpi výrazne oslabený.

zdroj: forcabarca.sk
foto: twitter fc barcelona

Pader

6
2018-10-02 17:48:27

a prečo nechýta Lloris?

FcBarca

1
2018-10-02 17:56:54

https://www.google.com/...

FCBkraken

top komentár
42
2018-10-02 18:07:38

Ta reklama na orange :DDDkolko vám zaplatili za tie sracky co sú tam napísané,, nikdy si to nekúpim ani deravý groš im nedám nenazrancom,, mal som to kľudne v telke večer som si oddýchol a teraz mam platiť nejakému Orange ktoré nám normálne nasralo na hlavy? Určite nie,, na nete nájdem kopec streamov bez sekania a profi komentátormi zadara

singo1

5
2018-10-02 20:35:33

Presne tak. Čistá reklama zrejme sa Orange preratal nakupil práva a sledovanost slabá, vacsina im hodila fakera

Darunn77

2
2018-10-03 06:55:34

Chlapci zasa vam to prasi ? Ja som si nahodou vcera zaplatil na mesiac a admini maju pravdu kvalitny HD stream bez jedineho seknutia a kvalitny komentator skuste to skor nez zacnete vobec hejtovat :) lebo pridem mi to skor ze vas si niekto zaplatil aby ste hejtovali :) blbeckovia

FCBkraken

3
2018-10-03 09:13:20

Tam ide o princíp aké sú to kurvy,, a prečo by som mal platiť keď nemusím? Véd nájdem kvantum lepších streamov zadarmo

Timothy

0
2018-10-03 14:36:02

Slovensko a dobrý komentátori ? To je hádam v tip, čo mam odsledovane, , nakolko sledujem hlavne len barcu tak anglickým a španielskym sa len ťažko niekto dorovna :D Ja nakolko rozumiem anglicky tak si to pustim radšej v anj, a mam to zadarmo a tiež v HD ;)

zdeklu

11
2018-10-02 18:23:51

Orange odkupil vysielacie prava na LM, cim vysachoval vsetky ostatne TV ... na stv by sme to mali zadara a v HD kvalite, teraz treba zaplatit...po mesiaci zablokuju konto s poznamkou "volajte operatora" - samozrejme na spoplatnenu linku

SpiacaBarca

-12
2018-10-02 18:47:52

Sak aj STV si platil 4 € mesacne,tak co tu nariekate. Vseci mali rovnaku moznost kupit prava na LM. Za to neni Orange nenazranec,ale za tie ucty co mi posielaju nech ich slak trafi buzerantov nenezranych,aj tak pozeram LM cez Orange lebo stale dufam a budem dufat ze skonci toto trapenie s nasou jalovou titulmi ovesanou,prestarnucou,nebehajucou a neustale nasadzujucou zalohou.

FCBCN

3
2018-10-02 19:39:05

Orange Sport je pekna blbost:
- 15 min som sa nevedel prihlasit na zapas, padal im server
- musim to riesit cez hesla, PC, HDMI kabel, proste ostara
- kvalita obrazu nie je ani nahodou ako cez satelit, neseka cely obraz ale kvalita je znizena takze napr. na rychle pohybujucej lopte vidno ze to nie je super plynule...
- platim 4€ navyse za to co som mal uz dovteda v cene

Gratulacia, za 4€ je to pomaly na urovni nejakeho streamu. Je to velky ofajc, Orange videl ze digi dobre zaraba, tak im chcel za kazdu cenu uchmatnut biznis, aj za cenu horsej kvality u ludi.

Odporucam najst si "free" zabavu, alebo sa dohodnite s kamosm a pozerajte to viaceri. Vyhoda je ze budete s partiou a navyse Orange nebude mat prijmy ako ocakava, bude potom rad ak mu o rok za to nieco DIGI vobec zaplati.

SpiacaBarca

-4
2018-10-02 19:40:09

Joj milí moji fanusikovia co sa vam nepaci na tom ze vam niekto hovori svoj triezvi pohlad na to co sa prave deje v nasom klube.Ja tu nechcem nikoho opluvat ,ale dakujem aspon za to ze som konecne pochopil preco tu na nasom krasnom Slovensku piska Robert Fico.

FCBCN

-1
2018-10-02 20:02:08

No ešte som zabudol na najväčšiu hovadinu od Orange, nemôžem si to nahrať, tak ako každý iný program v TV a ani naplánovať. Majú tam nejakú funkciu na webe, ale nefunkčné na LM čo som skúšal. No nech im to už zoberú.

FCBCN

0
2018-10-02 20:05:18

Práve pozerám a tá kvalita to je čistá bieda, to je na úrovni starej SD kvaliti..... úbohosť

frkmrk

1
2018-10-02 20:18:49

Prve zapasi LM-Orange,mes.popl.4eu,cez internet plus HDMI kabel na obrazovku,velka spokojnost .

FCBCN

0
2018-10-03 09:01:42

Ty si ešte asi nevidel zápas v HD kvalite. Sladká nevedomosť :)
Inak "zapasi" si kde videl? Gramatiku tiež nepoznáš? Sladká nevedomosť :)

singo1

4
2018-10-02 20:32:20

Tolko možnosti v HD kvalite a vy skončíte po zdieracoch Orange.

Jackopz

1
2018-10-02 20:55:26

No skôr sa bojím že ak bude hrať Lucas Moura tak Pique s Robertom budú cez šance..

Gabrieloo

4
2018-10-02 21:09:35

Pekny PR clanok. Vyzera chlapci ze sa vam to mnozstvo prace vyplaca a ze stranka vam zacne aj slusne zarabat. Len taj dalej. Ja som rad verim ze ked vam to bude fungovat budete makat dalej a stranka bude este kvalitnejsia. Palec hore

Barca_kingL10M

3
2018-10-02 21:37:24

Zajtra dúfam že nám tam Gery nezdochne a že zápas zvládneme. Dúfam že si rakitic trénoval prihrávky

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.