Harry Kane dnes reagoval na otázky novinárov pred zajtrajším zápasom Tottenhamu proti Barcelone v druhom kole skupinovej fázy Ligy majstrov.

Silní na vlastnom štadióne

"Nechceme v Lige Majstrov začať s dvojicou prehier. Vieme, že Barcelona je skvelým tímom, ale na našom štadióne musíme byť silní a pozerať sa dopredu."

Tottenham si verí

"Je to veľmi dôležitý zápas. Barcelona je fantastický súper, ale v posledných rokoch sme dokázali, že môžeme vyhrať nad najlepšími."

Zranenia

"Nikdy nie je dobré vidieť toľkých zranených spoluhráčov. Aj napriek tomu disponujeme širokým kádrom a všetci majú možnosť priložiť ruku k dielu."

Messi

"Futbalisti chcú vždy hrať s najlepšími na svete a Messi je nepochybne najlepší. Je to skvelý test. Leo je fantastický. Chceme sa vyhnúť situácii, aby v zápase s nami prelomil ďalšie rekordy. Musíme sa sústrediť na náš tím, pretože my takisto máme skvelých hráčov."

Messi a Ronaldo

"Messi nastavil štandard. Ako on, tak aj Ronaldo strieľajú vyše 50 gólov za sezónu. Ako útočník sa snažím robiť to isté. Leo aj naďalej strieľa góly a to ma motivuje."

Slabá obrana Barcelony

"O to sa nezaujímam. Sústredím sa na vlastnú hru."

Presvedčiť vlastných fanúšikov

"Je to dobrá príležitosť vyhrať a sústrediť sa na nás. Možno je tam jemný tlak, ale chceme dokázať, že ľudia sa mýlia."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

GabrielSVK

5
2018-10-02 22:38:17

Mimochodom Valencia hrá veľmi pekný futbal proti Manchester United. Prvý polčas boli lepším súperom a cez víkend s nimi hráme. Budeme mať čo robiť, ak budú hrať aj proti nám tak ako proti Manchestru United.

adriano

6
2018-10-02 22:44:28

Ak budu hraci fcb hrat ako posledne zapasy tak problem na valencii bude a velky.Ved vzdy tam mali problem uhrat dobry vysledok.

GabrielSVK

8
2018-10-02 23:02:34

Real Madrid prehral s CSKA Moskva :D

adriano

8
2018-10-02 23:07:34

Je to sice pekne ale ako fanusika fcb ma to teraz nezaujima uz len koli tomu ze ako su aj oni v krize tak je aj fcb v krize.Mna zaujima zajtrajsi vykon a n aten som naramne zvedavi.

BayernMunchen

2
2018-10-03 00:02:10

Netreba sa tesit vopred. Aj minule roky ich v skupine bili BVB aj tottenham, 2 roky po sebe postupovali z 2. Miesta ale vo vyradovacke prisli "nahodne" cervene karty a penalty a titul bol vo vrecku

bulldozer

1
2018-10-03 01:53:40

Este 4 zapasy a hrame s Realom. Snad im forma vydrzi. Oni dovtedy hraju len so slabymi, my mame samych dobrych superov. Budeme na nich dobre pripraveni. Sa neviem dockat. :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.