Lionel Messi včera vo Wembley okrem bravúrneho výkonu zaujal aj oslavou pri jednom z gólov - fanúšikov trošku zmiatol, pretože bol nezvyčajná.

Messi na Wembley pricestoval s reputáciou jedného z najlepších hráčov všetkých čias a svojim výkonom v zápase s Tottenhamom tento status aj potvrdil. Strelil dva góly, dvakrát nastrelil konštrukciu brány a bol pri všetkom nebezpečnom, čo smerovalo na bránu Huga Llorisa.

Zaujímavá však bola jeho oslava gólu, keď v 56. minúte prekonal brankára Tottenhamu. Argentínčan sa rozbehol k televíznej kamere, aby si jemne obúchal hlavu o zodvihnuté dlane. Akoby s niekým komunikoval. Neskôr s prstami naznačil signál. Katalánsky denník Sport dnes prišiel s vysvetlením, prečo Messi tento gól oslávil tak netypicky.

Sport tvrdí, že Leo gól venoval svojim deťom: Thiagovi, Mateovi a Cirovi. Všetci chalani totiž svojho ocina sledovali doma na televízii v Barcelone. A Messi má už na konte v 127. zápasoch Ligy Majstrov fantastických 105 gólov.

Podporte Forcu TU!

zdroj: express.co.uk
foto: express.co.uk

Couthinha23

top komentár
74
2018-10-04 17:57:40

Leo je najlepší hráč na svete lepšie povedané King futbalu. Včera všetkým fanúšikom ako i ľuďom na svete ukázal kto je Boh futbalu a kráľ. Visca el Barca!

ladisf

top komentár
62
2018-10-04 18:09:47

Vidět včera Messiho na živo jak kouzlí nejlepší zážitek na světě. To je vážně nejlepší fotbalista jaký kdy byl.

ximpp

-9
2018-10-04 21:18:05

No, ještě, že to neslavil jako griezz.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.