Tréner Valencie Marcelino García Toral na tlačovej konferencii pred zápasom s Barcelonou uviedol, že zajtra očakáva takú Barcelonu, aká sa predstavila v zápase s Tottenhamom vo Wembley.

Chceme vyhrať

"Mali by sme očakávať tú poslednú Barcelonu, tú zo zápasu s Tottenhamom. Tak si to myslíme. Barcelona predtým nehrala tak dobre tímovo. Mohla vyhrať s Athletic aj v desiatich s Gironou, ale v konfrontácii s Leganes už taká dobrá nebola. S Valenciou zahrá vždy na najvyššej úrovni. Tréner nasadí tých hráčov, ktorých uzná za najlepších. Chceme bojovať a nad Barcelonou vyhrať."

Messi

"Všetci, ktorí sa merali s Messim, poznajú jeho pravý potenciál. Posnažíme sa, aby sa do hry dostal čo najzriedkavejšie a to predovšetkým v najviac kľúčových priestoroch, teda v okolí pokutového územia."

Marcelino Barcelonu ešte nikdy nezdolal

"Či chcem špeciálne vyhrať nad Barcelonou? Snažím sa tešiť z toho, čo mám, nech to prežívajú iní. Jednoducho chcem vyhrať. Ako športovec. Je to dôležitý zápas. Nevyhrali sme tu toľko stretnutí, koľko by sme chceli. Chceme sa na vlastnom štadióne po prvýkrát tešiť z víťazstva."

Luis Suarez

"Myslím si, že Luis Suarez do Valencie pricestuje a bude hrať. Je to veľmi dôležitý hráč. Na tento zápas sa pripravuje mysliac, že sa na trávniku objaví. A pokiaľ hrať nebude, budeme mať o jednu starosť menej."

zdroj: marca.com
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.